Lampenpoetsergras met verbena

6 producten

Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum 'Little Bunny' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Little Bunny

Wilt u Lampenpoetsersgras met een Verbena combineren?

Natuurlijk wilt u vaste planten in de tuin. Hieraan heeft u meestal jarenlang plezier. Maar het hoeven niet altijd enkel vaste planten te zijn die uw tuin opsieren. Wilt u uw tuin sierlijker maken en opvullen met gemakkelijke beplanting? Dan kunt u kiezen voor siergras. Siergras is gemakkelijk in onderhoud, het is een sterke siergrassoort en de pluimen die tijdens de bloeiperiode verschijnen, zijn prachtig om te zien. Een ideale combinatie tussen een soort siergras en een vaste plant, is Lampenpoetsersgras met een Verbena. De Verbena heeft als vaste plant veel overeenkomsten met Lampenpoetsersgras, maar zorgt wel voor de mooie kleurige bloemen.

Waarom Lampenpoetsersgras met een Verbena kopen?

Lampenpoetsersgras is één van de meest gekozen soorten siergrassen en bestaat uit lange stengels, smal blad en tijdens de bloeiperiode mooie pluimen. Een Verbena is een vaste plant met vaak ook een lange stengel, met hieraan bloemen die als bloeiaren aan de toppen of over de gehele stengel groeien. Deze bloeiwijze heeft wat weg van de pluimen van Lampenpoetsersgras. Wilt u Lampenpoetsersgras met een Verbena kopen? Dan kunt voor beide soorten kiezen uit verschillende cultivars. Zowel voor de Verbana als Lampenpoetsersgras vindt u varianten die u mooi vindt en goed in uw tuin passen. Beide soorten hebben een bloeiperiode die elkaar overlappen en de pluimen van Lampenpoetsersgras in combinatie met de bloemen van de Verbena, zijn een zeer fraaie aanvulling voor uw tuin.

Lampenpoetsersgras met een Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs

Het is goed mogelijk om Lampenpoetsersgras met een Verbena te bestellen. Om het uzelf gemakkelijk te maken, bezoekt u hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Hier vindt u talloze soorten van Lampenpoetsersgras en de Verbena. Zo maakt u een optimale combinatie tussen de soorten die u het mooiste vindt. Bovendien koopt u bij ons zonder risico, omdat wij voor alle planten altijd een groeigarantie afgeven. Wilt u meer weten over de combinatie tussen Lampenpoetsersgras met een Verbena? Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.