Lampenpoetsersgras moudry

3 producten

Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Viridescens'
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Black Beauty'
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Moudry

Met Lampenpoetsersgras Moudry heeft u een prachtige najaarsbloeier

Misschien dat het u ook niet ontgaan is, maar siergras in de tuin wordt steeds populairder. Een zeer veel gebruikte soort siergras, is Lampenpoetsersgras. Het is een sterk soort siergras en in veel verschillende varianten verkrijgbaar, van hoog tot laag. Kenmerkend aan Lampenpoetsersgras, zijn de meestal grote pluimen die tijdens de bloeiperiode aan de toppen van het gras ontstaan. Een van de varianten is de Lampenpoetsersgras Moudry. Opvallend aan Lampenpoetsersgras Moudry, is de nogal late bloei. Normaal begint Lampenpoetsersgras al in de zomer te bloeien, de Moudry begint pas na de zomer. In september start de bloei en dit gaat door tot november.

Daarom wilt u Lampenpoetsersgras Moudry kopen

De late bloeiperiode kan een reden zijn om de Lampenpoetsersgras Moudry te kopen. Als de zomer afloopt, dan stopt ook de bloei van veel planten. Hoe mooi is het dan dat u nog siergras heeft dat na de zomer tot bloei komt? Daarnaast zijn ook de pluimen die tijdens de bloeiperiode tevoorschijn komen, een reden om Lampenpoetsersgras Moudry te kopen. Het zijn echt aantrekkelijke pluimen in een paars/grijze kleur en flink pluizig. Ze zien er schitterend uit en wuiven op een deftige wijze met de wind mee. Lampenpoetsersgras Moudry wordt zo´n 60 centimeter hoog. Hierdoor is het ook mogelijk om het sierglas solitair in een pot te zetten voor op het terras of balkon.

Lampenpoetsersgras Moudry bestellen bij Het Groene Paradijs

Siergrassen zijn bijzonder mooi in de tuin, vooral als er mooie pluimen in diverse kleuren tijdens de bloeiperiode tevoorschijn komen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Lampenpoetsersgras Moudry. U kunt Lampenpoetsersgras Moudry bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan online in onze webshop, waar wij vele soorten siergras aanbieden. Het online bestellen van uw planten, struiken en siergras is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien bieden wij u altijd een groeigarantie aan. Hiermee winkelt u bij ons veilig en zonder risico.