Meisjesogen

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meisjesogen is stevig en gemakkelijk te onderhouden

Meisjesogen is een mooie en vrolijke plant uit het geslacht Coreopsis. Over het algemeen zult u alleen Meisjesogen tegenkomen met gele bloemen, maar er zijn cultivars met andere kleuren, zoals rood of roze. Oorspronkelijk is de plant ingevoerd vanuit Noord-Amerika, maar inmiddels ook in Nederland en België goed verspreid. Hoewel er verschillende soorten van de Meisjesogen bestaan, is de Coreopsis verticillata de meest verkochte soort. De plant wordt maximaal 50 centimeter hoog en mag een plekje vol in de zon krijgen. Wel moet u letten op de bodem. De bodem mag droog zijn, maar ook goed doorlatend, want natte voeten heeft de plant liever niet.

Meisjesogen kopen houdt genieten van een lange bloeiperiode in

Wilt u bloemen in de tuin waarmee u lang van bloeiende bloemen kunt genieten? Dan is Meisjesogen kopen een goede keuze. De plant bloeit onafgebroken vanaf juni tot zeker september. U geniet dus de gehele zomer van de vrolijke bloemen. De plant kan grote temperatuurverschillen aan. Dit bewijst ook het blad van Meisjesogen. Het blad is lang en naaldvormig. Meisjesogen is daarom ook zeer goed winterhard. De pollen kunt u aan het einde van de bloeitijd delen, zodat de plant zich kan vermeerderen. Zo heeft u altijd een mooie tuin vol met Meisjesogen.

Gemakkelijk Meisjesogen bestellen bij Het Groene Paradijs

Meisjesogen is een zeer gemakkelijke plant zonder al te veel onderhoud en tevens een mooie plant om te zien. Het is daarom te begrijpen dat u ook Meisjesogen wilt planten in uw tuin. Maar als u geen zin heeft om hiervoor de deur uit te gaan, dan kunt u ook terecht in de webshop van Het Groene Paradijs. U kunt een soort Meisjesogen bestellen die voor u geschikt is en gewoon vanuit uw eigen huis. De planten in onze webshop zijn goed beschreven met foto´s erbij, zodat u een goede indruk krijgt van de bestelde planten.