Nandina domestica 'Magical Sunrise' - Hemelse Bamboe

Niet op voorraad

Hemelse Bamboe

Omschrijving van Nandina domestica 'Magical Sunrise' - Hemelse Bamboe

De Nandina domestica 'Magical Sunrise' ofwel Hemelse bamboeis de Nederlandse benamingen voor deze sierheester. De Nandina domestica 'Magical Sunrise' is niet eens nauw verwant aan bamboe maar wat betreft uiterlijk heeft ze er wel wat van weg. Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een laagblijvende variant van de Nandina. Daardoor is dezesierheester geschikt voor de kleinere border, maar deze plant staat ook prachtig als solitair in bloembakken op uw terras. Zet hem wel op een beschutte plaats en zorg voor wat bescherming in strenge winters. In juli verschijnen er pluimachtige witte bloemen, waaruit in warme zomers rode bessen groeien, die nog lang aan de plant blijven. De bladeren van Nandina domestica 'Magical Sunrise' verkleuren naar warme, zalmoranje tinten in de herfst en winter.

 

Nandina domestica 'Magical Sunrise' is een groenblijvende tuinplant. Deze Hemelse bamboe of Schijnbamboe bloeit in juli met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 60 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon / halfschaduw.

 

Wilt u Nandina domestica 'Magical Sunrise' ofwel Schijnbamboe of Hemelse Bamboe kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Hemelse Bamboe bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Sierheesters. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Nandina domestica 'Magical Sunrise' - Hemelse Bamboe

Hoogte bij levering 20-40cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juni
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Rood, Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 3
Aantal per strekkende meter 2
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99