Ophiopogon

3 producten

Ophiopogon planiscapus 'Niger' - Zwarte Slangenbaard
actie
Ophiopogon planiscapus 'Niger' - Zwarte Slangenbaard Zwarte Slangenbaard 'Niger'
Ophiopogon japonicus 'Minor' - Slangenbaard
actie
Ophiopogon japonicus 'Minor' - Slangenbaard Japans Slangengras
Ophiopogon planiscapus - Slangenbaard
actie
Ophiopogon planiscapus - Slangenbaard Slangenbaard
Niet op voorraad 6.99

Sier de tuin op met Ophiopogon

 

Ophiopogon is een grassoort die in verschillende soorten verkrijgbaar is en een mooie aanvulling voor uw tuin is. Een andere bekende en meer gebruikelijke benaming voor Ophiopogon, is Slangenbaard. Omdat Ophiopogon een laag bij de grond groeiende grassoort is van tussen de 15 en 25 centimeter hoog, is deze uitstekend om te gebruiken als bodembedekker. Kale plekken in de tuin vult u gemakkelijk op door hier Ophiopogon te planten. Naast de groene Ophiopogon planiscapus, is er ook de Ophiopogon planiscapus Niger. Dit een een zwarte grassoort die u bijvoorbeeld heel mooi in een pot kunt zetten. Hiermee heeft u een opvallende en mooie plant in uw tuin of op tafel.

 

een Ophiopogon kopen heeft veel voordelen

 

Het belangrijkste voordeel van een Ophiopogon kopen, is dat het een snelle bodembedekker is en weinig onderhoud vergt. Omdat Ophiopogon gemiddeld 20 tot 25 centimeter hoog wordt, is snoeien niet nodig. Daarnaast is het toch een uitstekende bodembedekker zonder veel onderhoud. Het blad van de Ophiopogon is donkergroen en dit is een aantrekkelijke kleur voor in de tuin. Plant de grassoort in de schaduw of halfschaduw en in een vochtige grond. Hier komt deze grassoort het beste tot zijn recht. Ook in de winter geniet u van het groen van de Ophiopogon, de grassoort is goed winterhard. Daarnaast ontwikkelt Ophiopogon zelf nieuwe planten, waardoor u geniet van een natuurlijke aangroei.

 

Ophiopogon bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Wilt u de gemakkelijk te onderhouden Ophiopogon bestellen? Dit kan snel en gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. Kies in de webshop de gewenste soort Ophiopogon en rond uw bestelling af door één van de vele betaalmethodes te kiezen. Wij zorgen voor een correcte en snelle levering van uw Ophiopogon in een stevig verpakking. Heeft u nog vragen over de Ophiopogon, over het onderhoud hiervan of over onze dienstverlening? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Onze deskundigen helpen u graag verder.