Osmanthus heterophyllus

4 producten

Osmanthus heterophyllus - Schijnhulst
actie
Osmanthus heterophyllus - Schijnhulst Schijnhulst
8.99 10.99
Osmanthus heterophyllus 'Tricolor' - Schijnhulst
actie
Osmanthus heterophyllus 'Tricolor' - Schijnhulst Schijnhulst
Niet op voorraad 9.99
Osmanthus heterophyllus 'Variegatus'
actie
Osmanthus heterophyllus 'Variegatus' Schijnhulst Variegatus
Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' - Schijnhulst
actie
Osmanthus heterophyllus 'Goshiki' - Schijnhulst Schijnhulst Goshiki

Een Osmanthus heterophyllus bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een haagplant die ideaal is als afscheiding binnen uw tuin, of hier omheen? Neem dan een kijkje in het ruime aanbod aan haagplanten dat we bij Het Groene Paradijs voor u klaar hebben staan. Neem bijvoorbeeld de Osmanthus heterophyllus. Deze haagplant, die ook wel bekend is onder de naam Schijnhulst, is een veelzijdige struik die tussen de 80 en 200 cm hoog kan worden. Deze Osmanthus heterophyllus kopen is een garantie dat u een haagplant in huis haalt die met een beetje aandacht en liefde een belangrijk onderdeel van uw tuin kan worden.

Wilt u een Osmanthus heterophyllus bestellen?

We hebben al onze planten overzichtelijk voor u bij elkaar staan. De mooiste planten die er te krijgen zijn, door ons altijd geleverd met groeigarantie. We willen dat onze klanten kunnen genieten van de planten die ze bij ons bestellen. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen wilt stellen over het onderhoud van deze planten. De Schijnhulst is een plant die niet heel veel verzorging nodig heeft. We raden u hierbij wel aan af en toe te snoeien om ervoor te zorgen dat uw haag er mooi uit blijft zien.

Vandaag nog een Osmanthus heterophyllus kopen

Als u deze Osmanthus heterophyllus graag aan uw tuin toe wilt voegen, dan kunt u bij ons heel eenvoudig een bestelling maken. Wij zorgen er dan voor dat de Osmanthus heterophyllus snel bij u thuis wordt afgeleverd. We kunnen ook met u een afspraak maken voor een bepaald tijdstip van aflevering, zodat u zeker weet dat u thuis bent als wij bij u langskomen met uw nieuwe planten. Ophalen is bij ons ook mogelijk. Hier willen we wel bij opmerken dat wij geen showroom hebben. U kunt onze planten uiteraard wel overzichtelijk doornemen in deze webshop!