Paarse hortensia

3 producten

Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia Seringhortensia
Hydrangea macrophylla 'Little Purple' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Purple' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Purple'
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia
actie
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia Fluweelhortensia Hot Chocolate
14.44 16.99

Kies voor een mooie paarse Hortensia in de tuin

Wilt u graag de kleur paars in de tuin? Dan is een paarse Hortensia ongetwijfeld iets voor u. De Hortensia heeft vooral veel bekendheid door de bolvormige bloemen die aan de plant groeien. Het zijn bovendien erg sterke planten die veel kunnen hebben en weinig onderhoud nodig hebben. Er zijn ook veel soorten van de Hortensia, allen met hun eigen bijzondere kenmerken. Zo is het mogelijk om een Hortensia te kiezen met een specifieke kleur. Misschien vindt u een paarse Hortensia geschikt voor uw tuin? Er zijn diverse varianten met een paarse kleur verkrijgbaar.

Welke paarse Hortensia kopen?

Door een paarse Hortensia te kopen, brengt u kleur in de tuin. Hierbij kunt u kiezen uit een specifieke soort Hortensia met een paarse kleur. Neem bijvoorbeeld de Hortensia Macrophylla. De bloemen groeien hierbij niet in de bekende bolvorm, maar in trosjes van kleine donkerpaarse bloemetjes. De bloeiperiode is in de maanden juli en augustus. Een andere soort is de Hortensia ´Little Purple´. Deze bijzondere soort heeft als kenmerk niet zo groot te worden. De plant haalt een maximale hoogte van 60 centimeter en heeft vanaf juni tot september mooie paarse bloemen. Deze plant is ook erg geschikt als u alleen een balkon of dakterras heeft.

Een paarse Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een paarse Hortensia bestellen? Zoek niet verder, u bestelt uw paarse Hortensia gewoon vanuit huis in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben alle soorten van de Hortensia in ons assortiment, waaronder een paarse Hortensia. U rondt uw bestelling af door te kiezen uit één van onze online betaalmogelijkheden. Wij zullen uw paarse Hortensia en eventuele andere planten dan binnen enkele dagen leveren. Heeft u advies nodig over welke paarse Hortensia u moet bestellen? Neemt u dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.