Pennisetum orientale fairy tails

1 product

Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras orientale
Niet op voorraad 4.99

Wilt u de Pennisetum orientale Fairy Tails in uw tuin?

De Pennisetum orientale is één van de vele Lampenpoetsersgras cultivars. Maar ook van de orientale zijn weer verschillende soorten verkrijgbaar, waaronder de Pennisetum orientale Fairy Tails. Het is een bescheiden, wat minder uitdijende soort dan de andere varianten van Lampenpoetsersgras. Gemiddeld wordt de Pennisetum orientale Fairy Tails 70 tot 100 centimeter hoog. Ook het smalle glanzende en grijsgroene blad kan groot worden, maximaal 50 centimeter. De Pennisetum orientale Fairy Tails is echt de moeite waard in uw tuin, want het siergras kent een zeer lange bloeiperiode. Er ontstaan dan prachtige witte tot grijze pluimen in de toppen.

Daarom wilt u een Pennisetum orientale Fairy Tails kopen

Het is zeker de moeite waard om voor in uw tuin een Pennisetum orientale Fairy Tails te kopen. U geniet namelijk van een bloeiperiode die start in juni en doorloopt tot ver in oktober. De gehele zomer en herfst heeft u de prachtige sierlijke pluimen in uw tuin, die mee wuiven met de wind. Om ervoor te zorgen dat het siergras het goed doet in uw tuin, plaatst u deze op een zonnige plek of eventueel halfschaduw. Er worden weinig eisen aan de bodem gesteld, maar een te vochtige bodem is niet goed. Zorg dat de bodem goed doorlatend is en er geen vocht blijft staan. U hoeft geen extra maatregelen tijdens de winter te treffen, de Pennisetum orientale Fairy Tails is goed winterhard.

Een Pennisetum orientale Fairy Tails bestellen bij Het Groene Paradijs

Om een Pennisetum orientale Fairy Tails te bestellen, hoeft u zich niet meer in de drukte van een winkel of tuincentrum te begeven. U bestelt in de webshop van Het Groene Paradijs eenvoudig uw Pennisetum orientale Fairy Tails. Uiteraard leveren wij het siergras niet in de uiteindelijke hoogte. Wij geven hierop een groeigarantie af, zodat u zeker weet dat uw Fairy Tails het bij u goed doet. Zo niet? Dan krijgt u uw geld terug. Wilt u nog advies over de verzorging? Dan mag u altijd contact met ons opnemen.