Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel

Op voorraad

Glansmispel Little Red Robin

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel

Photinia fraseri Little Red Robin ofwel Glansmispel Little Red Robin is de verkleinde uitgave van de bekende Photinia fraseri Red Robin die in de afgelopen jaren veel is toegepast. Opvallend kenmerk van deze wintergroene sierheesters is het rood uitlopende blad. Photinia fraseri Little Red Robin wordt in tegenstelling tot zijn grote broer slechts 80 tot 100cm hoog. Om deze reden kan Photinia  fraseri Little Red Robin ook toegepast worden in plantenbakken en in potten. De bloei van Photinia fraseri 'Little Red Robin' valt in de periode april-mei en de plant bloeit met witte bloemen. Photinia fraseri Little Red Robin laat zich goed combineren met andere kleine wintergroene sierheesters zoals laagblijvende Skimmia zoals op de foto's goed te zien is!

Photinia fraseri Little Red Robin is een veelzijdige sierheester die de tuinliefhebber verrukt met delicate bloemen, aantrekkelijke vruchten en aantrekkelijk gebladerte. Het is een dwergvorm van de variëteit 'Red Robin'. Hun bladeren ontkiemen in het voorjaar felrood. Later presenteren ze zich in een glanzend, donkergroen. De bladeren hebben een gezaagde rand en zijn elliptisch van vorm. Ze zijn groenblijvend en versieren de struik het hele jaar door. De bloemen verschijnen in grote, losse pluimen. Ze glinsteren in een geurig wit. Door de intens heldere bladkleuren zien de bloemen er nog feller en sierlijker uit. Uit de bloemen ontstaan in de loop van de zomer de kleine vruchten. In de herfst is Glansmispel Little Red Robin bezaaid met zijn vlammende rode fruitdecoratie. Hun bloemen en vruchten zijn populair bij veel dieren als voedsel.

Wilt u Photinia fraseri Little Red Robin - Glansmispel Little Red Robin kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Glansmispel bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel

Hoogte bij levering 10-50cm
Hoogte volwassen plant 100cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Rood, Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 3
Aantal per strekkende meter 2
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
5 / 5 2 review(s)
 • 28-03-2024
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Een dikke 10 voor het GroeneParadijs, prijs en kwaliteit prima en de verpakking was TOP. Een aanrader voor elke klant.
 • 05-10-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooie kwaliteit!
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg DCM Meststof Hagen, Taxus & Coniferen 3 kg Voeding voor coniferen, naaldbomen, sparren, taxus en hagen
  14.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99