Prunus avium 'Regina' - Kersenboom

Op voorraad

Kersenboom

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Prunus avium 'Regina' - Kersenboom

De Prunus avium 'Regina' is een zelfbestuivende Kersenboom. Eind juli kunt u genieten van donkerrode zoete kersen met een lange steel. Naast de zoete vruchten hebben kersen ook andere sierwaarden. Vanaf eind april tot eind mei bloeit de Kersenboom met prachtige hagelwitte bloesem en ze hebben ook een fraaie herfstverkleuring. Het groene blad verkleurd dan van groen naar geel tot oranjerood. Wist u dat wespen dol zijn op Kersenbomen? Heeft u dus last van wespen? Plant dan een Prunus avium 'Regina' in uw tuin en de wespen zullen daar alles vinden wat ze nodig hebben en ze komen niet meer op uw terras.

Snoeiadvies: De snoei techniek die u toepast op de Kersenboom is eigenlijk nagenoeg hetzelfde als dat u zou doen bij een Appel- of Perenboom. Echter is het tijdstip verschillend, dit doet u namelijk in de nazomer, direct na de pluk. De Prunus avium 'Regina' mag nooit in de winter gesnoeid worden! Doet u dit toch, dan zullen de wonden lang moeten genezen en kunnen er allerlei ziektes of schimmelinfecties ontstaan.

 

Wilt u Prunus avium 'Regina' ofwel zelfbestuivende Kersenboom kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Kersenboom bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Prunus avium 'Regina' - Kersenboom

Hoogte bij levering 60-80cm
Hoogte volwassen plant 300cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig
Bladkleur Rood, Groen, Geel
Wintergroen Nee
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 1
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
1 / 5 1 review(s)
 • 23-03-2024
  5 out of five star rating on Trustpilot
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99