Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn

Op voorraad

Vuurdoorn 'Soleil d'Or'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn

Pyracantha 'Soleil d'Or' ofwel Vuurdoorn is het hele jaar door groen, prachtig bloeiend en heeft decoratieve bessen. Deze fantastische sierheester is zeer geschikt voor gesnoeide en vrijgroeiende hagen. De weelderige, goudgele bessen vormen een prachtig contrast met de donkergroene bladeren. Deze haagplant is geschikt voor het vergroenen van gevels en mit geplant in een plantbak, een ornament op balkons, terrassen en voor de voordeur. Deze struik is ideaal als groenblijvende haag. Met zijn doornen biedt de vuurdoorn 'Soleil d'Or' nestvogels optimale bescherming en voorziet hen van extra voedsel dat nodig is in de winter, omdat de felgekleurde vruchten lang op de struik blijven hangen. De glanzende bladeren zijn leerachtig en hechten het hele jaar door. Een geweldig privacyscherm in elk seizoen! De bloei vindt plaats van eind mei tot begin juni.

 

De Pyracantha Soleil d´Or is een heerlijke sierheester

De Pyracantha Soleil d´Or is een sierheester die ook naar de naam ´Vuurdoorn´ luistert. Niet geheel toevallig, want op de takken zitten doornen en de vruchten van de struik zijn felgekleurd en dus vurig. De Pyracantha Soleil d´Or is een zomerse naam die u zeker in de tuin wilt en al helemaal als u weet dat de struik prachtige gele besjes krijgt. Verder is deze struik breed inzetbaar. U kunt de struik gebruiken voor een natuurlijke erfafscheiding of om aan een muur te laten groeien. Tevens doet de struik het goed in een plantenbak voor op uw terras of balkon.

 

De Pyracantha Soleil d´Or kopen voor kleur in uw tuin

Kleur in de tuin is gegarandeerd door een Pyracantha Soleil d´Or te kopen. De knalgele besjes vormen een mooi contrast met het donkergroene blad van de struik. De doornen zijn zeer nuttig en een bescherming voor vogels die graag hun nest bouwen in een haag van de Pyracantha Soleil d´Or. U kunt met de Soleil d´Or een haag creëren met een hoogte van ongeveer 250 centimeter en bijsnoeien als de struik teveel uitdijt. De winterhardheid van de Soleil d´Or is goed en het blad groenblijvend. U geniet tijdens alle seizoenen van het groen van het blad en het geel van de besjes. De bloeiperiode van de Pyracantha Soleil d´Or is tijdens de maanden mei en juni, met mooie witte bloemetjes en waarna er de gele bessen tevoorschijn komen.

 

Een Pyracantha Soleil d´Or bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u ook kleur in de tuin wilt, dan moet u zeker een Pyracantha Soleil d´Or bestellen. De felgekleurde gele besjes brengen kleur en vrolijkheid in de tuin. Voor het bestellen van de Soleil d´Or hoeft u niet de deur uit. U bestelt deze struik gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. Hier vindt u ook tal van andere planten en struiken die u online kunt bestellen. Tevens geven wij op iedere plant een groeigarantie af, zodat u geen risico loopt en zeker weet dat uw Pyracantha het goed doet.

Meer informatie over Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn

Hoogte bij levering 40-80cm
Hoogte volwassen plant 250cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 1
Aantal per strekkende meter 3
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99