Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - Rode Herfstframboos

Niet op voorraad

Rode Herfstframboos Autumn Bliss

Rating on Trustpilot

Omschrijving van Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - Rode Herfstframboos

De Rubus idaeus 'Autum Bliss' ofwel Herfstframboos is een plant in de fruitplantengroep. De rijptijd is van begin augustus tot eind september, Gebruik: vers en voor verwerking, Sterke groeier met opgaande scheuten, hebben weinig steun nodig. De volwassen hoogte van de plant is 200 cm. De plant geeft de voorkeur aan een standplaats in de zon of halfschaduw op iedere goede tuingrond.

Na het planten de bestaande scheut insnoeien tot maximaal 30 cm boven de grond. In de loop van het voorjaar komen er nieuwe scheuten uit de grond, deze aanbinden aan de draden. Maximaal 2 scheuten per plant aanhouden, de overige scheuten verwijderen. Let wel op dat u Rubus idaeus 'Autum Bliss' niet gaat snoeien in de vorstperiode, maar na de vorstperiode. De 2 overgebleven scheuten zullen in de herfst vrucht dragen. Na de oogst worden deze scheuten teruggesnoeid tot 30 cm boven de grond, in het volgende voorjaar komen er weer nieuwe scheuten.

 

Wilt u Rubus idaeus 'Autum Bliss' ofwel Herfstframboos kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Frambozenstruik bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - Rode Herfstframboos

Hoogte bij levering 40-80cm
Hoogte volwassen plant 200cm
Bloeiperiode Mei, Juni, Juli
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Licht
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 4
Aantal per strekkende meter 2
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
4.3 / 5 1 review(s)
 • 13-04-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  We weten niet zeker of 1 van de 2 bestelde planten nog werkelijk leeft. De ander heeft al een paar kleine blaadjes. Ik heb ze beide geplant en hopelijk pakt de andere plant het snel op en wordt duidelijk of die nog leeft.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99