Salvia greggii

1 product

Salvia greggii 'Blue Note' - Salie
actie
Salvia greggii 'Blue Note' - Salie Salie 'Blue Note'
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product

Kies voor de prachtige Salvia greggii in de tuin

U weet misschien dat de Salvia ook bekend staat onder de naam Salie en dat er veel verschillende varianten verkrijgbaar zijn. De meest bekende varianten zijn de Salvia nemorosa en de Salvia verticillata. Maar er zijn nog vele andere soorten, zoals de Salvia greggii. De Salvia greggii is onder andere te herkennen aan de nogal compacte en bossige groei. Een ander kenmerk zijn de bloemen die tijdens de bloeiperiode in trossen bij elkaar komen. Het blad is groen van kleur en is zeer aromatisch. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat de Salvia ook als kruid bekendstaat.

read-more-splitter

Welke Salvia greggii kopen?

Van de Salvia greggii bestaan ook weer verschillende varianten. Let hierop bij een Salvia greggii kopen. Een mooie variant is de Salvia greggii ´Blue Note´. Aan deze naamgeving kunt u al herkennen welke kleur de bloemen van deze soort Salvia hebben. De bloemen hebben een prachtige diepblauwe kleur en neigt naar purper of paars. Deze ´Blue Note´ zal een pareltje in uw tuin zijn. De bloeiperiode loopt van juni tot oktober, het is dus zowel een zomer- als herfstbloeier. Welke soort Salvia greggii u ook aanschaft, de gemiddelde hoogte van deze soort is tussen de 70 en 80 centimeter. Alle soorten zijn goed tot matig winterhard. Dit houdt in, dat u soms wel voor een beschutte plek moet zorgen. De Salvia greggii is niet wintergroen. Het wegknippen van oud en dood blad na de winter is voldoende om verse groene bladeren te krijgen.

Een Salvia greggii bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een mooie Salvia greggii bestellen? U zult deze soort niet overal tegenkomen. Maar lang hoeft u niet te zoeken, want u vindt deze soort in de webshop van Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u vrijwel alle soorten van de Salvia, maar ook vele andere planten en struiken. Bestellen gaat snel en gemakkelijk vanuit uw eigen huis, wij zijn 24 uur per dag open en uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis en met een groeigarantie afgeleverd. Een betere service kunt u zich toch niet wensen?