Salvia microphylla nachtvlinder

2 producten

Salvia jamensis 'Nachtvlinder' - Salie
actie
Salvia jamensis 'Nachtvlinder' - Salie Salie Nachtvlinder
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips
3.33 3.99
Bekijk product

Geniet van de prachtige kleur van de Salvia microphylla Nachtvlinder

Dat de Salvia in veel verschillende soorten verkrijgbaar is, zal u misschien niet zijn ontgaan. Zo af en toe komen er dan ook nieuwe vormen van de Salvia uit. Een nog vrij recente soort Salvia, is de Salvia microphylla Nachtvlinder. Opvallend aan deze plant, zijn de fluweelachtige en zeer donkerpaarse tot purper bloemen. Dit zijn koninklijke kleuren die uw tuin als het ware een luxueuze uitstraling geven. De kleur en de vorm van het blad, hebben ervoor gezorgd dat de plant de naam ´Nachtvlinder´ kreeg. In de onderlip van het blad zit in het midden en speeltje en dit lijkt op een vlinder.

read-more-splitter

Waarom een Salvia microphylla Nachtvlinder kopen?

Wilt u een bijzonder uitziende plant of vindt u de diep paarse kleur ook zo mooi? Dan is de Salvia microphylla Nachtvlinder kopen een goede keuze. Net zoals de meeste Salvia´s, is ook de Salvia microphylla Nachtvlinder een winterharde plant. Met gemak kan de plant een strenge vorstperiode overleven. Voorwaarde is dan wel, dat u de plant plaatst op een zonnige plek of eventueel halfschaduw. Ook enige beschutting zal niet verkeerd zijn om de plant ´s winters enigszins te beschermen. Verder heeft de Salvia microphylla Nachtvlinder nauwelijks verzorging nodig. Op een goed doorlatende bodem doe de plant het altijd goed.

Een Salvia microphylla Nachtvlinder bestellen bij Het Groene Paradijs

Vindt u de Salvia Microphylla Nachtvlinder ook zo'n mooie plant? Dan zal deze zeker in uw tuin een mooi plekje krijgen en dat verdient de plant ook. U hoeft niet lang op zoek, want u kunt een Salvia microphylla Nachtvlinder bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Het is één van de vele soorten Salvia´s die u in ons online assortiment aantreft. Wij zorgen na uw bestelling voor een veilige levering in een stevige verpakking. Heeft u nog vragen over de verzorging van de ´Nachtvlinder?´. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij geven graag nuttige adviezen.