Salvia microphylla

1 product

Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips

Kies voor de prachtige en bijzondere Salvia microphylla in uw tuin

Met een Salvia in de tuin weet u altijd zeker dat u een bijzondere plant heeft. De Salvia is een erg sierlijke plant met bloemen die meestal als aren in de stelen groeien. Er zijn ook soorten van de Salvia die een andere bloeiwijze hebben. Een groot voordeel van de Salvia, is dat u een ruime keuze heeft uit verschillende bloemkleuren. Paars en blauw zijn veel voorkomende kleuren voor een Salvia, maar ook wit en roze. Een zeer bijzondere soort, is de Salvia microphylla ´Hot Lips´. Met deze soort Salvia geniet u van een dubbele kleur rood en wit.

De voordelen van een Salvia microphylla kopen

Het meest opvallende bij een Salvia microphylla kopen, zijn de bijzondere bloemen. Niet voor niets wordt de plant ´Hot Lips’ genoemd. Dit heeft alles te maken met de bijzondere vorm van de bloemen die op vuurrode lippen lijken. Daarnaast hebben de bloemen een opvallende witte punt. De combinatie tussen rood en wit in de bloem geeft de bijzondere uitstraling aan de plant. Het blad is groen, maar zal in de herfst rood kleuren. Tijdens de winter sterft het blad, maar de plant is wel winterhard. In het voorjaar snoeit u het dode blad, zodat er nieuw blad ontstaat. Gemiddeld wordt de Salvia microphylla ´Hot Lips´ ongeveer 100 centimeter hoog.

Een Salvia microphylla bestellen bij Het Groene Paradijs

De bijzondere Salvia microphylla bestellen kan niet overal. U vind deze plant niet overal, maar wel bij Het Groene Paradijs. Daarnaast biedt het bestellen in onze webshop u alleen maar voordelen. U hoeft niet de deur uit voor uw planten, wij leveren snel en goed verpakt en u krijgt een groeigarantie. Dit houdt in, dat u geen enkel risico loopt en uw geld terugkrijgt als de groei van de plant tegenvalt. Ook voor advies of verzorgingstips staat onze deskundige klantenservice voor u klaar!