Salvia nemorosa roze

4 producten

Salvia nemorosa 'Rose Queen' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Rose Queen' - Salie Salie 'Rose Queen'
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie Salie 'Sensation Deep Rose'
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie Salie 'Caradonna'
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie Salie Ostfriesland

Wat is de Salvia nemorosa in roze voor een plant?

Wanneer u een Salvia in de tuin wilt, dan heeft u een grote keuze uit de vele varianten. Iedere soort heeft weer bepaalde eigenschappen betreffende de kleur, de afmetingen en de bloeiperiode. Sommige soorten komen meer voor dan andere soorten. Wilt u een bijzonder exemplaar van de Salvia? Met de Salvia nemorosa in roze kleur oftewel de ´Sensation Deep Rose´, kiest u voor een prachtige soort met dieproze bloemen. Deze bloemen groeien in aren aan de stelen en zorgen ervoor dat u een prachtige sierlijke plant in de tuin heeft staan.

Waarom wilt u een Salvia nemorosa in roze kopen?

Een Salvia nemorosa in het roze biedt meer voordelen dan enkel de prachtige roze bloemen. De bloeiperiode is erg lang en begint al in het voorjaar. Vanaf mei begint de bloei van de roze bloemen en dit duurt zeker tot augustus. De bloemen die als rechtopstaande aren tevoorschijn komen, trekken vlinders en bijen aan. Door een Salvia nemorosa in het roze te kopen, heeft u een plant die maximaal 40 centimeter hoog wordt en hierdoor zeer geschikt is voor borders en bloembakken. Wanneer u de dode bloemen tijdig verwijdert, dan stimuleert u de herbloei en geniet u van nog meer bloemen.

Een Salvia nemorosa in het roze bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Salvia nemorosa in het roze bestellen? Bezoek hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Wij bieden in onze webshop verschillende soorten Salvia´s aan, waaronder de prachtige roze Salvia ´Sensation Deep Rose´. Wij leveren de plant in een hoogte van 5 tot 10 centimeter. Met onze afgegeven groeigarantie, weet u zeker dat de plant de 40 centimeter haalt. Na uw bestelling zorgen wij voor een levering binnen enkele dagen en uiteraard in een stevige verpakking. Heeft u nog vragen over de verzorging van uw Salvia? Neemt u dan contact op met onze deskundige klantenservice, dan helpen wij u graag verder met goede adviezen.