Salvia winterhard

10 producten

Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie Salie Ostfriesland
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie
actie
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie Salie
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie
actie
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie Salie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie Salie 'Caradonna'
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie Salie 'Mainacht'
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie Salie 'Sensation White'
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie Salie 'Sensation Deep Rose'
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips
Salvia officinalis 'Tricolor' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Tricolor' - Echte Salie Echte Salie
Salvia officinalis 'Icterina' - Echte Salie
actie
Salvia officinalis 'Icterina' - Echte Salie Echte Salie
Niet op voorraad 3.99

Is een Salvia winterhard?

De Salvia is een bekende vaste plant die ook bekend staat onder de naam Salie. Het belangrijkste kenmerk van de Salvia, zijn de bloemetjes die als aren aan de steel groeien. Afhankelijk van de soort Salvia, kunnen de bloemen diverse kleuren hebben, maar paars, en blauw zijn veel voorkomende kleuren. De Salvia zal vooral tijdens de bloeiperiode een prachtige verschijning zijn in de tuin. Wilt u ook het volgende seizoen genieten van de mooie bloemenpracht? Dan vraagt u zich ongetwijfeld af of de Salvia winterhard is? Dit is voor de meeste soorten van de Salvia het geval. Bij sommige soorten zult u wat extra maatregelen moeten nemen.

Welk soort Salvia winterhard kopen?

Omdat vrijwel alle soorten van de Salvia winterhard zijn, heeft u veel keuze. Wilt u genieten van een zeer rijkelijke bloemenpracht? Kies dan de Salvia ´Ḿainacht´. Deze Salvia heeft prachtige dikke bloeiaren met blauwe bloemen. De plant is goed winterhard en ook één van de weinige Salvia´s die wintergroen blijft. Bovendien geniet u van een lange bloeitijd vanaf mei tot augustus of september. Ook de Salvia ´Caradonna´ is een mooie plant met een rijke bloei met donkerpaarse bloemen in de maanden mei tot september. De plant is goed winterhard, maar niet wintergroen. Een prachtige witte Salvia en ook een goede winterharde plant, is de Salvia ´Sensation White´. Zoals de naam al aangeeft, krijgt de plant mooie sensationeel uitziende bloemen die voor een witte gloed in de tuin zorgen. Deze plant trekt overigens ook veel vlinders aan.

Een Salvia winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u lang van een Salvia in de tuin wilt genieten, kies dan een winterharde variant. Een Salvia winterhard bestellen doet u in de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons heeft erg veel keuze, want wij hebben veel verschillende soorten van de Salvia. De meeste soorten zijn winterhard, maar wij hebben ook soorten die matig winterhard zijn. De matige winterharde soorten moet u beschut planten of beschermen tijdens de vorst. Na uw bestelling ontvangt u uw Salvia binnen enkele dagen in een stevige verpakking.