Sedum 'Red Sparkle' - Vetkruid

Niet op voorraad

Vetkruid of Hemelsleutel

Omschrijving van Sedum 'Red Sparkle' - Vetkruid

Sedum 'Red Sparkle' is een Vetkruid met een opvallend paars/rode bladkleur die nog intenser van kleur wordt in het najaar. Met zijn roze/rode bloemen die bloeien in augustus en september geeft dit een kleurrijk beeld aan uw tuin. Sedum 'Red Sparkle' staat graag op een zonnige tot half schaduw plek in de tuin en staat daarbij ook liever niet in te natte grond, dit komt de plant ook ten goede tegen het 'uit elkaar vallen'. Als de stelen te zwaar worden vanwege te natte grond kan het gebeuren dat hij uit elkaar gaat vallen. Wat u dan kunt doen is de stelen half/ eind mei terug snoeien tot halverwege de plant. Hij zal dan misschien iets later gaan bloeien maar de plant zal wel steviger worden. Sedum 'Red Sparkle' wordt zo'n 30 tot 40 centimeter hoog, is goed winterhard en is behalve in uw tuin ook leuk voor in een pot op uw terras of balkon.

Wilt u Sedum 'Red Sparkle' - Vetkruid kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Vetkruid bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Sedum 'Red Sparkle' - Vetkruid

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Augustus, September
Bloeikleur Roze
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen, Paars
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 10
Aantal per strekkende meter 5
Snoeiadvies In het voorjaar terugsnoeien
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99