Magnolia soulangeana

6 producten

Magnolia 'Stellata' op stam Magnolia 'Stellata' op stam Stermagnolia
Magnolia 'Susan' op stam
actie
Magnolia 'Susan' op stam Beverboom of Tulpenboom Susan
52.99 56.24
Magnolia 'Soulangeana' op stam Magnolia 'Soulangeana' op stam Beverboom of Tulpenboom
Niet op voorraad
Magnolia 'Stellata' - Stermagnolia
actie
Magnolia 'Stellata' - Stermagnolia Stermagnolia
14.99 16.99
Magnolia 'Susan'
actie
Magnolia 'Susan' Beverboom of Tulpenboom Susan
13.99 17.99
Magnolia 'Soulangeana' - Tulpenboom Magnolia 'Soulangeana' - Tulpenboom Beverboom of Tulpenboom

Een magnolia soulangeana bestellen bij Het Groene Paradijs

De magnolia is een prachtige boom, die er in het voorjaar schitterend bijstaat. Maar, ook buiten het seizoen is dit een mooie, statige boom die u graag in uw tuin zult willen hebben staan. Er zijn meerdere soorten magnolia te krijgen. Er worden vaak nieuwe soorten gemengd, wat dan weer een prachtig resultaat heeft. Neem bijvoorbeeld de magnolia soulangeana. Dit is een kruising tussen twee soorten magnolia. Het gevolg is een boom die de schoonheid van beide soorten echt bij elkaar optelt. Een prachtige boom met bloemen die er uitzien als tulpen. Dit is er ook de reden voor dat deze boom ook wel bekend staat onder de naam tulpenboom.

 

 

Veilig een magnolia soulangeana kopen

We raden u aan om eens op uw gemak een kijkje in onze webshop te nemen, zodat u hier kunt zien welke bomen en planten het beste bij uw tuin passen. We hebben duidelijke informatie over al onze producten voor u klaargezet, begeleid door een mooie foto waarmee u een goede indruk krijgt van bijvoorbeeld de magnolia soulangeana. Een magnolia soulangeana bestellen bij ons is heel eenvoudig en veilig. We hebben onze webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, waarbij u er ook op kunt rekenen dat uw bestelling zorgvuldig wordt afgehandeld.

 

Voordelig een magnolia soulangeana bestellen

We hebben er bij Het Groene Paradijs voor gekozen om geen showroom aan onze klanten aan te bieden. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het kweken en verkopen van de vele verschillende soorten planten in ons assortiment. Een bijkomen voordeel is het feit dat we hierdoor ook de kosten voor onze planten lager kunnen houden. Zo profiteert u bij ons op deze manier mee. Meer weten hierover? U mag altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze webshop, uw bestelling of een bepaalde plant aan ons te stellen. Een magnolia soulangeana kopen doet u dan ook het beste bij Het Groene Paradijs.