Vingerplant

2 producten

Fatsia japonica - Vingerplant
actie
Fatsia japonica - Vingerplant Vingerplant
14.99 16.99
Fatsia japonica 'Spider's Web' - Vingerplant
actie
Fatsia japonica 'Spider's Web' - Vingerplant Vingerplant 'Spider's Web'
17.99 19.99

De vingerplant is een prachtige kamerplant

Heeft u in uw huiskamer, of op een andere plek in huis, de ruimte voor een mooie kamerplant die zeker de aandacht gaat trekken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij de planten op dit gebied die wij bij Het Groene Paradijs in het assortiment hebben staan. We verkopen bijvoorbeeld de prachtige vingerplant. Dit is een mooie, groenblijvende plant die in meerdere verschillende soorten te krijgen is. Het is een plant die eventueel ook in de tuin geplaatst zou kunnen worden, maar houd er dan wel rekening meer dat deze vingerplant niet vorstbestendig is.

Online een vingerplant kopen

De vingerplant is ook wel bekend onder de naam Fatsia. Het is van oorsprong een Japanse plant. Deze plant heeft de naam vingerplant gekregen doordat de bladeren acht lobben hebben. Acht vingers, als het ware. De Japanse naam Fatsia is dan weer afgeleid van een oud Japans woord voor acht. Bij de verzorging van deze plant is het belangrijk om erop te letten dat hij het liefste op een plek staat waar indirect zonlicht komt. De grond waar de plant in staat moet bij voorkeur licht vochtig zijn. Verder heeft de plant weinig verzorging nodig en zal zich al snel op zijn gemak voelen bij u in de huiskamer!

Bij Het Groene Paradijs een vingerplant bestellen

Wilt u een vingerplant kopen bij een webshop waar u de hoogste kwaliteit en beste service geleverd krijgt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Het Groene Paradijs allemaal te bieden hebben. We zijn specifiek een webshop en hebben dan ook geen fysieke winkel waar u de planten kunt komen bekijken. Gaat u bij ons een vingerplant bestellen, dan heeft u wel de optie om deze bij onze webshop op te komen halen. U kunt er ook voor kiezen om deze vingerplant door ons te laten bezorgen. Wij komen dan zelf bij u langs, zodat we in de gaten kunnen houden dat uw nieuwe plant niet zal beschadigen.