Slinger hortensia

1 product

Hydrangea 'Runaway Bride' - Slingerhortensia
actie
Hydrangea 'Runaway Bride' - Slingerhortensia Slingerhortensia
36.99 49.99
Bekijk product

Wilt u de prachtige Slinger Hortensia in de tuin?

De Hortensia behoort tot één van de meest bekende planten die in Nederlandse tuinen te vinden is. Toch zijn er van de Hortensia vele soorten gekweekt, de zogenaamde cultivars. Zo af en toe komt er een geheel nieuwe gekweekte Hortensia uit. Dit is bijvoorbeeld het geval met de Slinger Hortensia. Het kenmerk van de Slinger Hortensia, is dat de bloemen over de gehele lengte van de takken bloeien. Dit in tegenstelling tot de reguliere Hortensia, waar alleen op het uiteinde van de steel een bloem groeit. Daarnaast is de Slinger Hortensia een hangende plant. Hierdoor ontstaan er als het ware slingers van takken, vol met mooie bloemen.

read-more-splitter

Waarom een Slinger Hortensia kopen?

De Slinger Hortensia wordt meestal niet hoger dan 50 centimeter. Mede ook doordat het een hangende plant is, kan deze uitstekend in een bloembak of pot op een balkon of dakterras hangen. Ook een pot met een Slinger Hortensia aan de gevel of schutting staat erg mooi. De eerste bloemen ontstaan al in mei en de plant bloeit door tot zeker in september. Tijdens de winterperiode is de plant winterhard, maar het blad blijft niet groen. U hoeft de plant verder niet te snoeien, in het voorjaar ontstaat er weer nieuw blad. Een voordeel is ook, dat u de plant zowel in de zon als halfschaduw kunt plaatsen.

Een Slinger Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Kent u de Hortensia al, maar wilt u wel eens een nieuwe soort in uw tuin planten of op uw balkon plaatsen? Dan is het mogelijk om een Slinger Hortensia te bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan gemakkelijk online in onze webshop. Hier hebben wij alle soorten van de Hortensia, waaronder de nog vrij nieuwe Slinger Hortensia. Maak een keuze welke Hortensia u wilt, dan sturen wij deze binnen enkele dagen naar u toe in een stevige verpakking.