Spiraea cinerea 'Grefsheim' - Spierstruik

Op voorraad

Spierstruik Grefsheim

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Spiraea cinerea 'Grefsheim' - Spierstruik

Spiraea cinera Grefsheim of Spierstruik is een rijkbloeiende sierheester, die solitair in de tuin kan staan, als bloeiende haag of als groepsbeplanting kan worden gebruikt. De sierheester wordt ongeveer 1.5 m hoog en groeit in de breedte uit. Het is een goed winterharde heester. De overhangende takken raken in april en mei bezaaid met prachtige fel witte bloempluimen.

 

Geef Spiraea cinera Grefsheim in het voorjaar organische mest, voor een overvloedige bloei. De Spiraea cinera Grefsheim is een bloeiende sierheester en staat graag op een plek in de zon. Hij kan eventueel ook in halfschaduw staan, maar zal daar minder overvloedig bloeien. De grond kan het best vruchtbaar en wat vochtig zijn, maar wel waterdoorlatend. De Spiraea cinera Grefsheim bloeit volop in april en mei met vele witte bloemen aan het einde van de overhangende takken. Het dofgroene lichtgroen gekleurde blad is lancetvormig.

 

De struik verliest in de winter zijn blad. Spiraea cinera Grefsheim is goed in vorm te snoeien. Bij de wat oudere struik kan verjongingssnoei worden toegepast, waarbij ongeveer 1/3 van de oudere takken tot vlak boven de grond wordt terug gesnoeid. Er groeien weer nieuwe twijgen op die plekken en zo krijg je een mooie volle, en goed bloeiende heester.

 

Wilt u Spiraea cinera Grefsheim of Spierstruik kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Spierstruik bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Haagplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Spiraea cinerea 'Grefsheim' - Spierstruik

Hoogte bij levering 5-50cm
Hoogte volwassen plant 150cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Licht, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 3
Aantal per strekkende meter 2
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
3 / 5 1 review(s)
 • 22-07-2022
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Ziet er goed uit
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99