We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Een Steenanjer fleurt uw tuin op

De Steenanjer is één van de soorten Anjers uit de anjerfamilie. Enkele andere namen voor de Steenanjer zijn Zwolse anjer en Vechtdalanjer. Deze geografische namen zijn bedacht, doordat de Steenanjer zich in het wild veel concentreert in en rondom de Overijsselse rivieren de Dinkel en de Vecht. De plant is enigszins zeldzaam en is daarom op de Nederlandse Rode Lijst van planten geplaatst. De Steenanjer is inmiddels niet meer zo zeldzaam dat wettelijke bescherming nodig is. Naast de wilde Steenanjers, zijn er ook veel cultivars beschikbaar. Deze soorten worden het vaakst geplaatst in siertuinen.

read-more-splitter

De voordelen vaneen Steenanjer kopen

Gaat u een Steenanjer kopen, dan heeft u een mooie plant waarmee u van de bloemen geniet vanaf juni tot ongeveer september of oktober. De bloemen zijn ongeveer 1 tot 2 centimeter groot en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, meestal paars of wit. De Steenanjer kan goed in de zon staan, maar wel het liefste in een droge en kalkhoudende grond. De hoogte van de plant is maximaal 20 centimeter en hierdoor is de Steenanjer een goede bodembedekker of u vult hier uw borderranden mee. Ook is de Steenanjer goed winterhard, dus u geniet meerdere seizoenen van de plant. Het planten van de Steenanjer kan het gehele jaar, alleen niet bij vorst.

Online een Steenanjer bestellen bij Het Groene Paradijs

De gemakkelijkste manier om aan een Steenanjer te komen, is door een Steenanjer te bestellen in de webshop van Het Groene Warenhuis. Wij zijn de gemakkelijkste plantenwinkel, want u kunt zelf bepalen wanneer u bij ons gaat shoppen. Onze webshop is immers 24 uur per dag open. Winkelen gaat ontspannen vanuit huis en na bestelling hoeft u alleen maar te wachten tot uw bestelling wordt gebracht. Ook voor adviezen over de verzorging van planten bent u bij ons welkom.