Tuinplanten struiken

8 producten

Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Hortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Hortensia Hortensia Strong Annabelle
10.99 12.99
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia Limelight
Buddleja davidii 'Black Knight'
actie
Buddleja davidii 'Black Knight' Vlinderstruik
Buddleja davidii 'White Profusion'
actie
Buddleja davidii 'White Profusion' Vlinderstruik 'White Profusion'
9.99 12.99
Fargesia 'Rufa'
actie
Fargesia 'Rufa' Bamboe
8.99 11.99
Cotinus coggygria 'Royal Purple'
actie
Cotinus coggygria 'Royal Purple' Pruikenboom Royal Purple
9.99 12.99

Tuinplanten en struiken kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten en struiken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende tuinplanten en struiken klaarstaan voor u. Dit zijn echte aanwinsten voor in de tuin, waardoor u nog meer van lekker buiten zitten kunt genieten. Neemt u eens rustig de tijd om in onze webshop te bekijken wat wij hier allemaal hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om samen met ons door te nemen wat voor mogelijkheden wij u allemaal kunnen bieden.

Tuinplanten en struiken kopen

Voor de mooiste struiken en tuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen namelijk een groot aantal verschillende soorten groen in onze webshop. Alles wat wij verkopen hebben wij ook zelf gekweekt. Hierdoor kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. We willen er graag voor zorgen dat u straks mooi groen in uw tuin heeft staan, struiken en tuinplanten die lang meegaan en waarvan u optimaal geniet. Dit moois leveren wij u tegen scherpe prijzen. Per slot van rekening vinden wij dat al die mooie tuinplanten en struiken voor iedereen betaalbaar moeten zijn.

Meer weten over onze struiken en tuinplanten?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over een bepaalde struik of plant die wij verkopen. Tuinplanten en struiken kopen is bij ons daarbij ook nog eens heel eenvoudig en veilig. Als u bij ons een bestelling maakt zorgen wij ervoor dat deze snel bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u snel genieten van dat mooie groen in uw tuin. Als wij bij u een van onze tuinplanten of struiken bezorgen, dan mag u er op rekenen dat wij hier heel zorgvuldig mee omgaan. Per slot van rekening kunnen niet alle tuinplanten en struiken even goed tegen een stootje.