Kruiden online

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste kruiden online kopen

Bent u op zoek naar de lekkerste kruiden die er online te vinden zijn? Dan neemt u hiervoor gewoon even een kijkje in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een ruim assortiment aan mooie kruiden voor u in onze webshop klaarstaan. Kruiden die u eenvoudig in uw tuin kunt planten, waarna u zult zien dat deze mooi groeien. We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat verse kruiden een stuk lekkerder zijn dan de kruiden die u in een potje uit de supermarkt haalt. Maak dan ook snel een bestelling om er zeker van te zijn dat u straks de lekkerste kruiden over uw avondeten heen kunt doen.

Eenvoudig kruiden online kopen

Bij ons zijn de lekkerste kruiden online te vinden. Kruiden die u waarschijnlijk wel al kent uit de supermarkt, maar ook minder bekende kruiden. Kruiden die in ieder geval iets gemeen hebben: ze zijn zalig en zien er in uw tuin ook nog eens heel mooi uit. Neem dan ook even rustig een kijkje in onze webshop om te zien wat voor kruiden wij allemaal klaar hebben staan. Zo weet u straks zeker dat u kruiden online gaat kopen die het perfect doen in uw tuin. Kruiden die u op elk moment kunt plukken om van te genieten.

Vandaag nog kruiden online bestellen

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen voor ons heeft. Wellicht wilt u iets weten over een bepaald kruid, of heeft u vragen over hoe u deze het beste in uw tuin neer kunt zetten. Ook over de verzorging van onze klanten mag u altijd uw vragen stellen. We hebben bij Het Groene Paradijs geen showroom, maar we zorgen er graag voor dat u toch de best mogelijke service krijgt. Als u bij ons kruiden online gaat bestellen, dan staan deze in no time te bloeien in uw tuin.