Planten kopen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig planten bestellen

Bent u op zoek naar een webshop waar u de mooiste planten kunt bestellen? Dat is lekker makkelijk, u hoeft niet meer naar een tuincentrum toe om daar proberen te vinden wat u zoekt. Gewoon even vanuit uw luie stoel bekijken wat wij allemaal klaar hebben liggen voor u. Bij Het Groene Paradijs vindt u het ruimste assortiment aan prachtige planten online. We hebben onze webshop zodanig ingericht dat het voor u niet alleen makkelijk is om te vinden wat u zoekt, maar ook om inspiratie op te doen. Wellicht vindt u een plant in ons assortiment waar u nog nooit van heeft gehoord, maar die u wel graag in uw tuin wilt hebben staan.

Planten bestellen bij Het Groene Paradijs

We hebben in onze webshop een zeer ruim assortiment aan planten voor u klaarstaan. Dit is een aanbod aan planten dat we met de grootst mogelijke zorg voor u bij elkaar hebben gezocht. Planten die er prachtig uitzien en die daarnaast ook nog eens met grote zorg en liefde door ons voor u zijn gekweekt. Wat u bij ons ook uitkiest, u kunt er op rekenen dat het binnen een paar dagen staat te stralen in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Wij gaan daarbij natuurlijk met de grootst mogelijke zorg met uw bestelling om.

Meer weten over onze mooie planten?

Planten kopen is iets waarvoor u in Het Groene Paradijs moet zijn. Bij ons vindt u namelijk die mooie planten die u in uw hoofd vast al in uw tuin ziet staan. We zorgen er niet alleen voor dat die planten bij u thuis worden afgeleverd, maar geven u ook graag advies over het planten en verzorgen van de planten. Dit kan natuurlijk ook nog als u de planten al een tijdje in uw tuin heeft staan, maar hier toch nog vragen over heeft. Planten bestellen? U maakt dan de beste keuze door dit gewoon even bij Het Groene Paradijs te doen.