Verbena bonariensis winterhard

4 producten

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Is de Verbena bonariensis winterhard?

Hoewel de Verbena bonariensis eigenlijk geen vaste plant is, maar een tweejarige plant, is het toch mogelijk om enkele jaren van de plant te genieten. Dit komt ten eerste omdat de Verbena bonariensis een zelfzaaiende plant is. Hierdoor ontstaan er jaarlijkse nieuwe planten en kan de plant zich gemakkelijk door uw gehele tuin verspreiden. Daarnaast is de vraag of de Verbena bonariensis winterhard is. Met een Verbena bonariensis die winterhard is, heeft u de garantie dat de plant de winter overleeft en het volgende jaar weer opnieuw uitkomt. De Verbena bonariensis is winterhard, maar niet heel goed. De matige winterharde plant kan bescherming nodig hebben of moet op een beschutte plek gezet worden.

Wilt u een Verbena bonariensis winterhard kopen?

Een Verbena bonariensis is doorgaans een hoge plant met een hoogte van 120 tot 150 centimeter. Hierdoor is de plant best wel aanwezig en daarom wilt u ongetwijfeld een verbena bonariensis winterhard kopen. Wanneer de plant winterhard is, dan weet u zeker deze na de winter weer uitloopt en u de volgende zomer weer mooie paarse bloemen in de tuin heeft. Tijdens de winter blijven de uitgegroeide bloemen aan de stengels, maar dit kan voor een wintertuin zeker wel decoratief zijn. Laat ze dan ook zitten en snoei de plant pas in het vroege voorjaar. Mocht er nog een vorstperiode komen, dan worden verse scheuten hierdoor niet aangetast.

Een Verbena bonariensis winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u de zekerheid van een mooie en bloeiende plant én die winterhard is? Dan kunt u een Verbena bonariensis winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs. U kunt ons gewoon thuis al bezoeken, door naar onze webshop te gaan. Hier heeft u de keuze uit een enorm assortiment van planten, struiken en diverse siergrassen. De levering geschiedt snel en altijd in een zeer stevige verpakking. Wij leveren de Verbena bonariensis in een hoogte van 10 tot 50 centimeter en met een groeigarantie. Zo weet u zeker dat de plant ook bij u de normale hoogte zal bereiken.