Verbena hastata wit

1 product

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
4.44 4.99
Bekijk product

U wilt een Verbena hastata in het wit in de tuin?

Naast fleurige bloemen in diverse kleuren, kunt u ook kiezen voor een neutrale witte bloemen. Vooral als u al veel kleur in de tuin heeft en het te druk wordt, dan kunnen witte planten voor wat rust zorgen. Als vaste plant doet de Verbena het in menig tuin erg goed. Niet voor niets is de Verbena een erg populaire plant. De Verbena vraagt weinig verzorging en is erg sterk. Als u op zoek bent naar een witte Verbena, dan is een Verbena hastata in het wit een goede keuze en waar u veel plezier aan beleeft.

Welke Verbena hastata in het wit kopen?

U kunt een Verbena hastata in het wit kopen. Dit gaat bijvoorbeeld om de Verbena hastata ´Alba´. Deze plant haalt een hoogte van maximaal 125 centimeter. Dit is vooral tijdens de bloeiperiode te danken aan de hoge stengels waar de bloeiaren aan groeien. Hier komen de mooie witte bloemen uit vanaf juni. De bloeiperiode gaat door tot in augustus en hiermee is de Verbena hastata in het wit een goede zomerbloeier. De Verbena hastata ´Alba´ is zeer goed winterhard. Hierdoor overleeft de plant ook strenge vorst en krijgt u na het wegnemen van dood blad in het voorjaar, weer vers blad en mooie witte bloemen.

Een Verbena hastata in het wit bestellen bij Het Groene Paradijs

Door te kiezen voor witte bloemen in de tuin, houdt u de kleur enigszins neutraal. Hiervoor kunt u een Verbena hastata in het wit bestellen bij Het Groene Paradijs. Naast de Verbena hastata, vindt u in onze webshop ook andere soorten van de Verbena. Daarnaast vindt u tal van planten, struiken en siergrassen, die u online kunt bestellen. Dit is wel zo gemakkelijk, want wij leveren de planten bij u af. Tevens loopt u geen risico, want wij geven voor iedere plant een groeigarantie af.