Verbena officinalis

1 product

Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard
actie
Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard IJzerhard Bampton
Niet op voorraad 4.99

Een mooie plant in de tuin met de Verbena officinalis

Met een Verbena heeft u altijd een mooie en sierlijke plant in de tuin. De Verbena is verkrijgbaar als zowel een lage plant als een hoge plant en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook de Verbena officinalis is één van de soorten van de Verbena en heeft mooie paarse bloemen die als aren aan de bovenzijde van de steel groeien. De Verbena officinalis behaalt een gemiddelde hoogte van 60 tot 100 centimeter. Hierdoor bent u erg flexibel met deze plant. U kunt de Verbena officinalis in uw plantenborders zetten, maar ook in een pot of plantenbak.

Wat zijn de voordelen van een Verbena officinalis kopen?

Een groot voordeel van een Verbena officinalis kopen, is dat u lange tijd profiteert van de mooie paarse bloemen in de tuin. De plant kent een lange bloeiperiode die start in juni en doorgaat tot midden oktober. De hele zomer en een gedeelte van de herfst heeft u paarse bloemen in de tuin. Verder is de Verbena officinalis een erg gemakkelijke plant. Hij doet het goed in verschillende soorten bodems, van normaal tot vochtig. Wel is een kalkrijke grond aan te raden en als standplaats heeft de plant het liefst een plek in de volle zon. Verder is de Verbena officinalis goed winterhard en zal deze ook de koude winters gemakkelijk overleven.

Een Verbena officinalis bestellen bij Het Groene Paradijs

Waarom kiest u voor de Verbena officinalis? Zijn het de mooie paarse bloemen, de lange bloeiperiode of om de winterhardheid? U kunt een Verbena officinalis bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Dit kan gemakkelijk online, zodat u niet hoeft aan te sluiten in de lange rijen van een tuincentrum. Bovendien is ons aanbod erg groot en heeft u meer dan voldoende keuzemogelijkheden uit de vele soorten van de Verbena. Wanneer u toch nog wat keuzehulp nodig heeft, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag welke soort Verbena het meest geschikt is voor uw tuin.