Verbena rigida venosa

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
8.88 9.99
Bekijk product

Wilt u een mooie Verbena rigida Venosa in uw tuin?

De Verbena rigida Venosa is een cultivar of afgeleide van de Verbena rigida. Er zijn enkele verschillen met de originele Verbena rigida. Zo is de Venosa een stuk kleiner. Wordt de Verbena rigida wel tot een meter hoog, de Verbena rigida Venosa behaalt een hoogte van tussen de 20 en 40 centimeter. Met deze kleine afmetingen, is de Verbena rigida Venosa ideaal te gebruiken als een bodembedekker. Plant meerdere plantjes bij elkaar en u heeft een hele border gevuld met mooie bloemen. Daarnaast kan de Verbena rigida Venosa door de afmetingen gemakkelijk in een plantenbak of pot geplaatst worden. De plant siert zo uw tafel, balkon of dakterras op.

read-more-splitter

Het voordeel van een Verbena rigida Venosa kopen

Het voordeel van een Verbena rigida Venosa kopen, zijn uiteraard de mooie paarse tot purper bloemen. Dit is tevens een ander voordeel, want de plant heeft een lange bloeiperiode. Al in mei beginnen de eerste bloemen tevoorschijn te komen en de bloei gaat door tot ver in september. Ook al heeft u te maken met een warme en droge zomer, de Verbena rigida Venosa is hier tegen bestand. Het is dan ook gewenst om de Verbena rigida Venosa op een zonnige plek te plaatsen, in een niet te vochtige grond. Tevens trekken de bloemen vlinders, bijen en hommels aan. Aangezien de Venosa maar matig winterhard is, is enige bescherming tijdens de winter nodig.

Een Verbena rigida Venosa bestellen bij Het Groene Paradijs

Om de Verbena rigida Venosa te bestellen, hoeft u weinig moeite te doen. U doet dit namelijk gewoon vanuit huis. Bezoek hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Naast de Verbena rigida Venosa, vindt u hier nog vele andere soorten van de Verbena en talloze andere planten, struiken en siergrassen. Wij verzenden uw Verbena rigida Venosa altijd met een groeigarantie. Dit houdt in, dat wij een normale groei garanderen en als dit niet het geval is, krijgt u uw geld terug. Tevens staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om uw vragen rondom de Verbena te beantwoorden.