Vlinderstruiken

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Buddleja weyeriana 'Sungold'
  Buddleja weyeriana 'Sungold'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 9,99
 2. Buddleja alternifolia
  Buddleja alternifolia
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 14,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lok vlinders naar uw tuin met mooie vlinderstruiken

Het mooiste aan een mooie zomertuin zijn niet alleen de vele kleurige bloemen. Ook het leven wat deze bloemen aantrekt, geeft de tuin de nodige charme. Bloemen trekken namelijk insecten aan. Nu heeft u misschien niet behoefte aan alle soorten insecten, maar bijen en vooral vlinders zijn insecten die velen welkom zullen heten in de tuin. Vlinders in allerlei kleuren, zijn een welkome aanvulling op de bloemenpracht in uw tuin. Met specifieke planten en struiken, kunt u vlinders naar uw tuin lokken. Dit kan bijvoorbeeld met de mooie vlinderstruiken. U geniet niet alleen van de mooie kleuren van vlinderstruiken, ook van de rondfladderende vlinders die hier zeker op afkomen.

Vlinderstruiken kopen voor een levendige tuin

Vlinderstruiken kopen hoeft u niet alleen te doen om veel vlinders in de tuin te krijgen. U moet ook zeker vlinderstruiken kopen, omdat u dan kunt genieten van een fantastische bloemenpracht. De officiële naam van een vlinderstruik is Buddleja davidii en is familie van de helmkruiden. De bloemen van vlinderstruiken lijken op die van seringen, met een langwerpige groeiwijze. De bloemen zitten in trossen bij elkaar. Er zijn diverse soorten vlinderstruiken, waarbij sommige soorten net iets andere bloemen hebben. Wel is er een grote verscheidenheid in kleuren. Paars en roze komt veel voor, maar de soort ‘Flower Power’ heeft bijvoorbeeld een veelheid van verschillende kleuren. De kleurenpracht is juist in de zomer op zijn mooist, de bloeiperiode loopt van juli t/m september.

Gemakkelijk vlinderstruiken online bestellen bij Het Groene Paradijs

In het huidige digitale tijdperk, is er niets zo gemakkelijk om ook uw tuinplanten en bloemen online te bestellen. U kunt dan ook uw vlinderstruiken online bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben veel soorten vlinderstruiken in ons assortiment en in allerlei kleuren. Met onze ervaring weten wij inmiddels hoe planten en bloemen het beste online besteld en verzonden kunnen worden. U mag van ons daarom een uitstekende service verwachten, waarbij uw vlinderstruiken perfect voor u worden ingepakt.