We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Winterkamperfoelie bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant die er niet alleen in de zomer, maar ook in de winter mooi uitziet? Er zijn heel wat planten te krijgen die de winter niet alleen kunnen doorstaan, maar die ook geheel wintergroen zijn. Neem bijvoorbeeld de prachtige winterkamperfoelie. Dit is een uitvoering van de kamperfoelie die u met een gerust hart het hele jaar kunt laten staan. Deze plant kan namelijk wel tegen een beetje kou. Zo mag u er op rekenen dat de plant meerdere jaren mee zal gaan als u deze eenmaal in uw tuin heeft gezet. Bij Het Groene Paradijs kunt u de winterkamperfoelie eenvoudig bestellen.

Online winterkamperfoelie bestellen

We staan altijd klaar om u te helpen met het maken van een keuze voor de mooiste planten, struiken, hagen en bomen die er te krijgen zijn. Bij Het Groene Paradijs verkopen we deze mooie groene planten namelijk niet alleen, we kweken ze ook zelf. We focussen ons hier compleet op en hebben dan ook geen tuincentrum of showroom waar u kunt komen kijken om te zien wat we allemaal verkopen. Onze webshop  kan hierdoor ook de prijzen lager houden, aangezien we niet de kosten hebben die bij een showroom of tuincentrum komen kijken. Zo bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit, maar ook voor de scherpste prijzen!

U kiest ervoor om winterkamperfoelie te bestellen?

Als u winterkamperfoelie gaat kopen in onze webshop, dan krijgt u een plant geleverd die helemaal vers is. Met andere woorden, die mooie plant wordt bij ons pas uit de grond gehaald op het moment dat we deze bij u langs gaan brengen. Maak een afspraak met ons voor een tijdstip waarop u wilt dat we bij u langskomen. U kunt er ook voor kiezen om de plant zelf bij ons op te komen halen. Ook hier kunt u dan een afspraak voor maken met ons.