Witte bloemen verbena

1 product

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba

Zijn witte bloemen aan een Verbena mogelijk?

Naast de vele kleuren die bloemen in een tuin kunnen hebben, kunt u ook kiezen voor een neutrale kleur. Denk bijvoorbeeld aan witte bloemen. Witte bloemen maken een tuin minder bont en kunnen ook goed gecombineerd worden met felle kleuren. De Verbena is een geliefde vaste plant die u in veel tuinen tegenkomt. De plant is vooral geliefd doordat deze vele bonten kleuren kan hebben. Maar bent u op zoek naar witte bloemen aan een Verbena? Dan kunt u deze soort ook vinden. De witte bloemen aan de Verbena doen het in iedere tuin goed.

Welke soort witte bloemen aan de Verbena kopen?

U kunt witte bloemen aan een Verbena kopen, door te kiezen voor de Verbena ´Alba´. De Alba is een soort Verbena die een hoogte kan behalen van tussen de 100 en 125 centimeter. Deze witte bloeier, is een zomerbloeier. De plant bloeit namelijk vanaf juni tot augustus en er ontstaan aan de toppen bloemaren van waaruit mooie kleine witte bloemetjes groeien die op een lange steel zitten. De Verbena ´Alba´ is bovendien zeer goed winterhard. U hoeft hierdoor geen maatregelen te nemen om de Verbena de winter door te laten komen. Voor vrijwel alle soorten van de Verbena geldt, dat u de plant op een zonnige plek of halfschaduw plaatst.

Witte bloemen aan een Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs

Het is mogelijk om witte bloemen aan een Verbena te bestellen. Er zijn van de Verbena veel verschillende cultivars, waaronder enkele met witte bloemen. Maar waar kunt u deze soorten bestellen? Dit kan in de webshop van Het Groene Paradijs. In ons assortiment treft u veel soorten Verbena´s aan, met bloemen in uiteenlopende kleuren. Ook een Verbena met witte bloemen is bij ons verkrijgbaar en u hoeft hiervoor niet eens de deur uit. U bestelt in de webshop en binnen 1 tot 3 werkdagen heeft u uw Verbena met witte bloemen in huis. Sneller en gemakkelijker uw bloemen online bestellen gaat niet.