Achillea 'Walther Funcke' - Duizendblad

Op voorraad

Duizendblad 'Walther Funcke'

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Achillea 'Walther Funcke' - Duizendblad

De Achillea 'Walther Funcke' ofwel Duizendblad ‘Walther Funcke’ is een niet wintergroene vaste plant. Sterft af in de winter maar verdraagt wel flinke temperaturen onder het vriespunt. De bloemen hebben een oranjeroodachtige kleur en een geel hart. De bladeren van de Achillea 'Walther Funcke' hebben een kruidige geur en zijn groen van kleur met een zilverachtige gloed. In juni gaan de bloemen opkomen en hebben een vrolijke zomerse uitstraling door de opvallende kleur. De bloei duurt tot aan eind September, een echte zomer bloeier dus. We raden aan de uitgebloeide bloemen te verwijderen, dit zorgt ervoor dat een nieuwe bloei wordt gestimuleerd. De Duizendblad ‘Walther Funcke’ wordt ook vaak gebruikt als snijbloem of gedroogd in droogbloemboeket.

Wilt u Achillea 'Walther Funcke' - Duizendblad kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Duizendblad bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Achillea 'Walther Funcke' - Duizendblad

Hoogte bij levering 0-10cm
Hoogte volwassen plant 70cm
Bloeiperiode Juli, Augustus, September
Bloeikleur Rood
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 3
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99