Duizendblad

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Duizendblad kopen bij Het Groene Paradijs

Duizendblad is een bijzondere plant voor in de tuin. De oorspronkelijke Latijnse naam voor deze plant, Achillea Millefolium, verwijst naar de bekende Griekse held Achilles, die deze plant meenam naar het front. Zelfs toen al was de geneeskrachtige werking van deze plant bekend en kwam hij goed van pas om de krijgers uit het leger van Achilles weer op te lappen. Deze plant is niet alleen maar geneeskrachtig, maar daarnaast ook nog eens heel mooi. Duizendblad bestellen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment naast deze plant nog veel meer mooie planten, bomen, struiken, grassen en hagen klaarstaan.

Eenvoudig Duizendblad bestellen

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop als u meer wilt weten over de mooie planten die wij in ons assortiment klaar hebben staan. Duizendblad is namelijk slechts een van de vele verschillende planten uit de composietenfamilie. Indien u advies wilt hebben over welke planten er nog meer mooi bij het Duizendblad zouden staan, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt ook bij ons terecht met alle vragen die u maar over het planten en onderhouden van onze producten kunt hebben.

Wilt u een Duizendblad bestellen bij ons?

Duizendblad kopen doet u heel eenvoudig bij ons. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende planten klaarstaan, waarvan u er op kunt rekenen dat deze mooi gaan groeien en bloeien in uw tuin. We geven u dan ook dertig dagen groeigarantie bij elke bestelling die u bij ons maakt. We bieden onze producten tegen de scherpste prijzen aan, aangezien wij louter een webshop zijn. Met andere woorden, wij verkopen onze producten niet in een showroom. Hierdoor kunnen wij op de kosten besparen. Een Duizenblad kopen wordt op die manier een stuk goedkoper.