Actinidia arguta

1 product

Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant
actie
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant Kiwiplant 'Issai'
11.99 13.99

Online een actinidia arguta bestellen

Wilt u eens iets anders in de tuin? Een mooie plant die uniek is en waar u optimaal van kunt genieten? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben hier namelijk een groot aantal prachtige planten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de  Actinidia arguta. Dit is een prachtige plant die ook wel bekend staat onder de naam mini-kiwi. Dit is een verwant van de kiwi die, in tegenstelling tot de gewone kiwi, geheel winterhard is. Een plant zodoende waar u het hele jaar door van kunt genieten en die ook meerdere jaren meegaat.

De Actinidia arguta kopen bij Het Groene Paradijs

Met een Actinidia arguta haalt u een bijzondere plant in huis. Indien u deze een mooie, zonnige plek in uw tuin geeft kunt u er op rekenen dat u snel van de vruchten van deze plant kunt gaan genieten. Deze vruchten zijn namelijk eetbaar. In tegenstelling tot een gewone kiwi is het niet nodig om de vruchten te schillen. Deze stopt u gewoon direct in uw mond om er dan optimaal van te kunnen genieten. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen in onze webshop om hier meer over te lezen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over het planten en verzorgen van de Actinidia arguta.

Wilt u een Actinidia arguta bestellen?

We hebben de Actinidia arguta volop in onze kwekerij voor u klaarstaan. Zo kunt u de plant heel eenvoudig bij ons bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat deze snel bij u wordt bezorgd. U selecteert hiervoor heel eenvoudig een tijdstip waarvan u zeker weet dat u thuis bent. Het is ook mogelijk om de plant bij ons op te komen halen. Een Actinidia arguta kopen bij ons? Wij leveren onze planten altijd tegen de scherpste prijzen. We hebben namelijk geen eigen showroom en kunnen zodoende flink op de kosten besparen. Deze rekenen we dan weer door voor onze klanten.