Annabelle hortensia

4 producten

Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
13.99 15.99
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia Ruby Annabelle PROVEN WINNER
13.99 15.99

Kiest u voor een Annabelle Hortensia in de tuin?

Een Hortensia is altijd een opvallende verschijning in de tuin. Dit heeft te maken met de prachtige en vooral ook herkenbare bloemen die de Hortensia voortbrengt. Er vormen zich kleine bloemetjes aan de plant, maar zij vormen zich gezamenlijk als een ronde bol. Deze soms nogal grote bollen met bloemen, komen op tijdens de bloeitijd die loopt vanaf juni/juli tot september. Er zijn veel verschillende varianten van de Hortensia, waaronder de Annabelle Hortensia. Een ook van deze Annabelle Hortensia zijn weer diverse soorten verkrijgbaar. Welke Annabelle Hortensia zal het beste in uw tuin passen?

Welke soorten Annabelle Hortensia kopen?

Van de Annabelle Hortensia zijn diverse varianten te verkrijgen. Let hierop bij een Annabelle Hortensia kopen. Bent u op zoek naar een spectaculaire Annabelle Hortensia? Dan is de ´Strong Annabelle´ ongetwijfeld een soort die u mooi vindt. Opvallend aan deze soort, zijn de enorme grote witte bloembollen. Ze halen het formaat van een voetbal en zullen in vooral een grote tuin zeer mooi staan. Tevens is de plant erg sterk, zodat de takken niet bezwijken onder het gewicht van de bloembollen. Een andere bijzondere soort, is de ´Sweet Annabelle´. Bijzonder aan deze soort, zijn de roze bloemen, terwijl de meeste soorten witte bloemen krijgen.

Een Annabelle Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook een Annabelle Hortensia in de tuin? U heeft dan de zekerheid dat u tijdens de bloeiperiode geniet van de prachtig bolvormige bloemen. Een Annabelle Hortensia bestellen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel in de webshop van Het Groene Paradijs. Hier hebben wij diverse soorten van de Annabelle Hortensia, waar u een keuze uit kunt maken. Wilt meer weten over de Annabelle Hortensia of over de verzorging van deze plant? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers voorzien u van nuttige adviezen en geven u graag enkele tips.