Blauweregen

8 producten

Wisteria floribunda 'Alba' - Blauwe Regen
actie
Wisteria floribunda 'Alba' - Blauwe Regen Japanse Blauwe Regen
13.99 16.99
Wisteria floribunda 'Naga Noda' - Blauwe regen
actie
Wisteria floribunda 'Naga Noda' - Blauwe regen Japanse Blauwe Regen
13.99 16.99
Wisteria floribunda 'Black Dragon' - Blauwe Regen
actie
Wisteria floribunda 'Black Dragon' - Blauwe Regen Japanse Blauwe Regen
13.99 16.99
Wisteria floribunda 'Issai-naga' - Blauwe Regen
actie
Wisteria floribunda 'Issai-naga' - Blauwe Regen Japanse Blauwe Regen
13.99 16.99
Wisteria floribunda 'Violacea Plena' - Blauwe Regen
actie
Wisteria floribunda 'Violacea Plena' - Blauwe Regen Japanse Blauwe Regen
Niet op voorraad 16.99
Wisteria floribunda 'Rosea' - Japanse Blauwe Regen
actie
Wisteria floribunda 'Rosea' - Japanse Blauwe Regen Japanse Blauwe Regen
13.99 16.99
Wisteria sinensis 'Prolific' - Blauwe Regen
actie
Wisteria sinensis 'Prolific' - Blauwe Regen Blauwe Regen
12.22 14.99
Wisteria sinensis 'Alba' - Blauwe Regen
actie
Wisteria sinensis 'Alba' - Blauwe Regen Blauwe Regen
13.99 16.99

Blauweregen kopen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs bent u altijd aan het juiste adres voor de mooiste planten die er te krijgen zijn. We hebben in onze webshop een ruim assortiment aan planten voor u bij elkaar gezet. Neem bijvoorbeeld de Blauweregen. Een prachtige plant die het in elke tuin goed kan doen. Neem eens een kijkje in onze webshop om te zien of u deze blauweregen ook iets vindt voor in uw tuin. We raden u daarbij aan om even de tijd te nemen om uw keuze te maken. Per slot van rekening is het de bedoeling dat u lang van deze plant zult gaan genieten! Een blauweregen kopen bij Het Groene Paradijs is heel eenvoudig en veilig te regelen.

Blauweregen bestellen en in uw tuin zetten

Blauweregen is een slingerplant die prachtig staat in uw tuin. De plant is bij ons in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. Bij Het Groene Paradijs vindt u sowieso een ruim assortiment aan prachtige planten bij elkaar. Naast de blauweregen kopen kunt u bij ons ook rondkijken voor nog veel meer verschillende planten. Onze webshop is de ideale plek voor tuinliefhebbers die graag mooie planten vinden. Ons assortiment mag gerust inspirerend genoemd worden, we bieden u daarnaast ook nog de beste service en laagste prijzen. We hopen dan ook dat u snel een kijkje komt nemen bij onze mooie planten.

Vandaag nog een blauweregen bestellen?

Wilt u vandaag nog een blauweregen kopen in onze webshop? Dan nodigen wij u van harte uit om een bestelling bij ons te komen maken. Het Groene Paradijs is louter een webshop, zonder fysieke winkel, en daardoor is het voor ons mogelijk om onze kosten laag te houden. U kunt natuurlijk wel altijd even contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over de vele planten die wij in ons assortiment hebben klaarstaan. We hebben daarnaast ook informatie voor u klaarstaan bij alle verschillende planten, bomen en struiken die we in onze webshop verkopen. We zorgen er daarna voor dat uw nieuwe planten zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Kies uw bezorgmoment en betaal vooraf of achteraf, wat u maar wenst.