Bonte hedera

2 producten

Hedera helix Glacier - Klimop
actie
Hedera helix Glacier - Klimop Bontbladige Klimop Glacier
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart
8.88 9.99
Bekijk product

Wat is de Bonte Hedera voor plant?

De Bonte Hedera is een klimop met een bijzonder uiterlijk. De Bont Hedera wordt ook wel eens ´Goldheart ´ genoemd en dit is exact het kenmerk van het blad van deze Hedera. Het hart van het blad heeft een goudgele kleur, terwijl de randen van het blad donkergroen zijn. Daarom wordt de plant ook Bonte Hedera genoemd, want hiermee haalt u meerdere kleuren in uw tuin. De Bonte Hedera is in vergelijking met andere klimopsoorten een uitzondering betreffende de bladkleur. Bovendien is het blad groenblijvend tijdens de winter, zodat u daadwerkelijk het hele jaar geniet van deze Bonte Hedera.

read-more-splitter

Wilt u een prachtige Bonte Hedera kopen?

Door een Bonte Hedera te kopen, plaatst u niet alleen een zeer bijzondere klimplant in de tuin. De Bonte Hedera heeft meerdere positieve eigenschappen. De Bonte Hedera is ook een erg sterke klimplant. De plant wordt met gemak 4 meter hoog en kan dus grote oppervlaktes bedekken met het prachtige bonte blad. Verder voelt de Bonte Hedera zich thuis in de volle zon. Als u een plek in de zon over heeft, dan is de Bonte Hedera een goede keuze. In de winter heeft de Bonte Hedera geen moeite om koude vorstperiodes te overleven. De plant is dus goed winterhard en wintergroen.

Een Bonte Hedera bestellen bij Het Groene Paradijs

Trekt het gekleurde blad van de Bonte Hedera u ook aan? Een Bonte Hedera bestellen kan gemakkelijk en zonder dat u zelf de deur uit hoeft, in de webshop van Het Groene Paradijs. Naast de Bonte Hedera, hebben wij nog vele andere soorten van de Hedera die u online kunt bestellen. Iedere plant krijgt in onze webshop een uitgebreide omschrijving met specificaties en foto´s. Zo weet u zeker dat u de juiste plant kiest. U hoeft nooit lang te wachten. Na afronding van uw bestelling leveren wij snel en bovendien krijgt u van ons een groeigarantie. Hiermee bevestigen wij de hoogwaardige kwaliteit van onze planten.