bonte klimop winterhard

2 producten

Hedera helix Glacier - Klimop
actie
Hedera helix Glacier - Klimop Bontbladige Klimop Glacier
Niet op voorraad 4.99
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart

Is de bonte klimop winterhard?

Wanneer u de bonte klimop in de tuin heeft staan, dan heeft u een klimmer, maar ook een bodembedekker. Dit is aan uzelf om te bepalen. Kenmerkend aan de bonte klimop, is dat de plant voorzien is van prachtige gekleurd blad. Het blad is donkergroen, met in het hart een geel/gouden kleur. Het is een uniek blad met een bijzondere uitstraling die u niet vaak tegenkomt en uw tuin een boost geeft. Maar hoe zit het met uw klimop en de unieke uitstraling tijdens de wintermaanden, is een bonte klimop winterhard? Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Een mooie bonte klimop winterhard kopen

Wilt u een bonte klimop winterhard kopen, dan heeft u een prachtige plant in de tuin, die u kunt laten groeien langs de gevel van de woning of de schutting. In principe zal de bonte klimop tegen alles groeien wat er voorhanden is, ook bomen. Haalt u alle obstakels weg waardoor de plant niet meer naar boven groeit, dan groeit deze over de bodem en geniet u van een mooie bodembedekker. Onderhoud heeft u er in principe niet aan, maar u moet wel letten waar u de bonte klimop plaatst. De grond mag niet te droog zijn, maar wel voedselrijk. Ook moet u in de gaten houden dat de plant niet woekert, u kunt de bonte klimop het gehele jaar door snoeien en zo in toom houden. De bonte klimop is goed winterhard en kan tegen strenge vorst.

Een bonte klimop winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een winterharde klimplant in de tuin? Als u de plant gebruikt als haag, dan weet u zeker dat u met de bonte klimop geen blad verliest tijdens de wintermaanden. U kunt daarom een bonte klimop winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn een online tuincentrum, waar u 24 uur per dag op uw eigen gemak uw planten uit kunt zoeken. U krijgt de bonte klimop geleverd in een hoogte van 40 tot 60 centimeter én met groeigarantie. U mag ook altijd contact met ons opnemen, als u adviezen nodig heeft over de verzorging van uw planten.