Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem

Op voorraad

Klokjesbloem

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem

Campanula Poscharskyana is een laagblijvende Klokjesbloem met een hoogte van circa 15 centimeter. Campanula Poscharskyana bloeit, op een zonnige plaats, rijk in de periode juni-augustus met blauwe bloemetjes. Net als bij veel cultivars van Campanula Poscharskyana blijft het blad 's winters lang groen. Campanula Poscharskyana kan ook als bodembedekker worden gebruikt want de kruipende stengels stoelen breed uit. Campanula Poscharskyana hangt mooi over tuinmuurtjes! U kunt deze Campanula in het voorjaar delen en opnieuw verdelen zodat de grond goed begroeid raakt.


Campanula Poscharskyana is een populaire bodembedekker, met name door zijn rijke bloei van prachtige stervormige blauwe bloemen. U kunt deze Klokjesbloem met een gerust hart bestellen op onze webshop. U bent verzekerd van een prima kwaliteit en snelle verzending. Door de jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat uw bestelling perfect verzonden wordt, zodat u de planten in goede conditie bij u thuis bezorgd krijgt. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze ervaren klantenservice, zij helpen u graag verder. Bij ons bent u op het juiste adres voor bijna al uw tuinplanten, dus gebruik onze zoekfunctie om nog meer planten te bekijken op onze webshop. Mocht u een plant zoeken die niet op onze webshop staat, vraag het ons, de kans is groot dat wij middels ons grote netwerk van kwekerijen de gevraagde plant toch kunnen leveren.


De Klokjesbloem is een bekende en grote groep binnen ons aanbod vaste planten. Als u een andere soort Campanula zoekt, kunt u deze ook bij ons bestellen. Campanula E.H. Frost is de variant met witte bloemen, of Campanula portenschlagiana heeft wat kleiner blad en wat grotere bloemen. Daarnaast hebben wij een uitstekend assortiment wintergroene bodembedekkers. Dus de kans is groot dat u bij ons altijd de plant vindt die u zoekt. Veel succes met de eerste stappen naar schittende tuin!

 

Met de Campanula Poscharskyana een prachtige blauwe gloed in uw tuin

Van de Klokjesbloem oftewel de Campanula, zijn veel verschillende cultivars verkrijgbaar. Hieronder ook de Campanula Poscharskyana. Dit is een zeer laagblijvende Klokjesbloem die een maximale hoogte haalt van 15 tot 20 centimeter. Hierdoor heeft u met de Campanula Poscharskyana vele mogelijkheden. Gebruik meerdere plantjes als bodembedekker om een oppervlak van groen en kleur te voorzien of zet het plantje in een bloembak. In een bloembak zal de Campanula Poscharskyana gaan overhangen, met een prachtig resultaat voor aan een balkon of muurtje. Tijdens de bloeiperiode ontstaan er prachtige blauwe bloemetjes in stervorm, die uw tuin een indrukwekkende uitstraling geven. 

 

Ook u kunt een Campanula Poscharskyana kopen voor in de tuin

U profiteert door een Campanula Poscharskyana te kopen van diverse voordelen. De bloeiperiode van het plantje is hoogzomer vanaf juni tot augustus. In deze periode bent u het vaakst buiten en geniet u optimaal van de prachtige blauwe bloemetjes van deze Klokjesbloem. Verder heeft de plant nauwelijks onderhoud nodig. Zet de Campanula Poscharskyana op een zonnige standplaats, dan doet de plant het altijd goed. De bodem is zelfs niet echt van belang, als het maar een goed doorlatende grond is. Gebruikt u de Campanula Poscharskyana als bodembedekker? Dan zullen de takken zich goed verdelen en heeft u geen last van onkruid.

 

Een Campanula Poscharskyana bestellen bij Het Groene Paradijs

Of u nu kiest voor de Klokjesbloem als bodembedekker of voor in een plantenbak, u kunt een Campanula Poscharskyana bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan in onze webshop, waar u een keuze kunt maken uit vele soorten van de Campanula. Ook hebben wij nog vele andere soorten vaste planten en bodembedekkers die ongetwijfeld ook goed in uw tuin staan. Wilt u meer weten over de Campanula of wilt u advies over welke soort u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met onze klantenservice op, wij helpen u graag verder en staan u bij met goede adviezen en tips. 

Wilt u Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klokjesbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

 

Meer informatie over Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 20cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Blauw
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Aantal per strekkende meter 4
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
4.6 / 5 17 review(s)
 • 26-10-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooie plantjes en goed verpakt
 • 06-10-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Winterhard plantje dat na de bloei gesnoeid moet worden. Eigenlijk heb je het hele jaar bloemetjes!
 • 17-03-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Vind het plantje een beetje klein, maar zag er fris uit.
 • 10-10-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Je kan zien dat de plantjes vol leven zitten en direct aanslaan. Dag na het planten staan ze netjes rechtop en je ziet ze bijna groeien......
 • 17-09-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  nog wat iel en één bloemetje gespot
 • 04-09-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Plant vol in bloei, ziet er gezond uit
 • 13-08-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Prima planten, goed verpakt!
 • 10-08-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Sterke plantjes met snelle groei.
 • 23-06-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  kan ik nog niet zeggen ze staan net een paar dagen in de tuin maar het ziet er allemaal goed uit
 • 07-06-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Erg klein.
 • 05-06-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  in goede conditie gearriveerd, verpakking ook prima
 • 04-06-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  plantje op zich relatief klein (had een iets groter plantje verwacht) maar doorworteling en vochtgehalte van de kluit heeft hem ogenschijnlijk snel en goed laten aanslaan.
 • 22-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  plantjes waren beetje klein
 • 20-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Net plantje
 • 20-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Het is een nodembedekker, en bij ons is hij vrij traag. Hij begint nu volgens mij pas uit te spreiden (dit is het 3e seizoen). Verder mooie en makkelijke bodembedekker met mooie bloem en bloeitijd en mooi groenblijvend in de winter.
 • 06-04-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Goed verpakt, stevige dozen, natte aarde, afgedekt met stro. Ze hebben eventjes in de potjes gestaan (uit de doos natuurlijk) omdat de witte campanula's (die ik ook besteld had) in backorder waren. Nu staan ze ruim 2 weken met de voetjes in de volle grond, ze doen het prima! Zeer tevreden over de levering/verpakking en snelheid :-)
 • 28-01-2020
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Alles naar wens geleverd, ik zou hier weer bestellen
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99