Geranium x cantabrigiense Biokovo - Ooievaarsbek

Op voorraad

Ooievaarsbek Biokovo

Rating on Trustpilot
Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Geranium x cantabrigiense Biokovo - Ooievaarsbek

Geranium cantabrigiense 'Biokovo' ofwel Ooievaarsbek is een half wintergroene bodem-bedekkende plant. De plant verspreidt zich snel en vormt een dicht tapijt. De bladeren zijn groen van kleur en krijgt tijdens de bloei schitterende wit-roze bloemen, die rijkelijk verschijnen in de zomermaanden. Deze bodembedekker heeft een uitbundige bloeiwijze in de periode mei tot en met juli. In het najaar verkleurt het blad van de Geranium cantabrigiense 'Biokovo' naar herfstachtig rood. De bladeren verspreiden ook een aromatische geur. De hoogte van deze Ooievaarsbek is bij levering 5-10cm en wordt uiteindelijk zo’n 20cm hoog.

 

De Geranium cantabrigiense 'Biokovo' behoort tot de Ooievaarsbekfamilie. Deze tuinplant wordt het meest in grotere groepen toegepast, en vooral als borderplant komt deze plant goed tot zijn recht. Voor een mooi resultaat adviseren wij 7 stuks per vierkante meter of 3 stuks per strekkende meter. Deze vaste plant doet het goed op vrijwel iedere ondergrond en houdt van een zonnig tot halfschaduwrijk plekje in uw tuin. In het voorjaar wat voeding toedienen zorgt voor een gezonde en sterke plant. Organische Mestkorrels zijn hier uitermate geschikt voor. Na de bloei kunnen de bladeren er niet meer zo mooi uitzien. U kunt het dan terug knippen tot net boven de grond. Nieuwe bladeren zullen dan weer verschijnen en sommige krijgen dan nog een lichte tweede bloei. Deze plant word geleverd in een 9x9cm pot met hoogte 0-10cm.

 

Wij beschikken over vele Tuingeraniums waaronder de Geranium cantabrigiense 'Biokovo'. Daarnaast kunt u nog keuze voor de minstens zo populaire Geranium Rozanne. Deze beide soorten zijn op de webshop te vinden onder het kopje Ooievaarsbek. Het Groene Paradijs zorgt ervoor dat uw bestelling netjes verpakt wordt, zodat deze in goede conditie bij u wordt afgeleverd. Ook bieden wij verschillende verzendmethodes aan. Als optie kunt u zelfs kiezen voor ochtendlevering of levering op een zaterdag. Zo kan de klant kiezen wat het beste uitkomt. Wanneer de plantjes zijn geleverd, is het aanplanten en afwachten totdat de planten aanslaan. Mocht dat niet gebeuren bieden wij uiteraard groeigarantie.

 

Wilt u Geranium cantabrigiense 'Biokovo' - Ooievaarsbek Biokovo kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Geraniums bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Geranium x cantabrigiense Biokovo - Ooievaarsbek

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 20cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Wit, Roze
Standplaats Zonnig, Licht, Halfschaduw, Schaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 7
Aantal per strekkende meter 3
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Rating on Trustpilot
4.7 / 5 6 review(s)
 • 26-09-2023
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Ook deze zijn Top
 • 09-10-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Prima planten laat het groei seizoen maar starten
 • 17-08-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Mooi, fris bloeiend plant
 • 07-06-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Erg klein,
 • 17-05-2021
  5 out of five star rating on Trustpilot
  heel mooie sterke plantjes
 • 10-10-2020
  5 out of five star rating on Trustpilot
  Wederom erg tevreden over de levering en de kwaliteit.
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99