Grote hortensia

6 producten

Hydrangea anomala 'Petiolaris' - Klimhortensia
actie
Hydrangea anomala 'Petiolaris' - Klimhortensia Klimhortensia Petiolaris
8.99 10.99
Hydrangea paniculata 'Skyfall' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Skyfall' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Skyfall'
Hydrangea paniculata 'Bombshell' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Bombshell' - Pluimhortensia Pluimhortensia Bombshell
10.99 12.99
Hydrangea paniculata 'Pinky Winky' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Pinky Winky' - Pluimhortensia Pluimhortensia
8.99 11.99
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Original Blue'
actie
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Original Blue' Bolhortensia
25.99 26.99
DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten

Een grote hortensia kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een echte eyecatcher, die ervoor zorgt dat u nog meer kunt genieten als u in uw tuin zit? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in onze webshop namelijk een groot aantal verschillende tuinplanten, struiken en hagen voor u klaarstaan. Tot de populairste planten die wij verkopen behoort zonder enige twijfel de hortensia. Deze is in een groot aantal verschillende soorten bij ons te krijgen. U kunt bijvoorbeeld een grote hortensia bij ons bestellen.

Een hortensia die groot is

Wilt u een grote hortensia kopen? We hebben deze plant in meerdere verschillende kleuren voor u klaarstaan. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijken om te zien hoe deze plant er uitziet. De grote hortensia is een bijzondere variant van de hortensia. Met de juiste verzorging en voeding kan dit het hoogtepunt van uw tuin worden. Heeft u vragen over de aanschaf van de hortensia's, waar u deze het beste neer kunt zetten en hoe deze verzorgd moet worden? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, waar wij uitgebreide informatie voor u klaar hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Een grote hortensia kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben in onze webshop meerdere varianten van de hortensia voor u klaarstaan. De hortensia die groot is hoort hier natuurlijk ook bij. Het is eenvoudig om bij ons een bestelling te maken. Uiteraard doet u dit in een geheel veilige online omgeving. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, zorgen wij ervoor dat de planten zo snel mogelijk uw kant opkomen. We letten er hierbij goed op dat dit zo veilig en zorgvuldig mogelijk gebeurt, zodat de plant onderweg niet kan beschadigen. Zo kunt u snel genieten van die mooie hortensia.