Groene beuk

3 producten

50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm
actie
50 x Fagus sylvatica - Beukenhaag 150-175cm Groene Beukenhaag Bladhoudend
799.99 899.99
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm
actie
40 x Fagus sylvatica - Groene Beukenhaag 100-125cm 13,33 strekkende meter Groene Beukenhaag in pot
499.99 599.99
Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm

Een Groene Beuk voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens bij de Groene Beuk te komen kijken. Dit is namelijk een prachtige haag die het in elke tuin goed kan doen. Deze haag valt vooral op door de mooie bladeren die er aan zitten. Dit zijn bladeren die in de lente en zomer er prachtig groen uitzien, maar die dan in de herfst en winter mooi bruin worden. De bladeren blijven zo ook het hele jaar aan de haag zitten. Als u deze dan ook gebruikt als afscherming, voor de privacy, dan is de Groene Beuk absoluut een goede keuze.

Een Groene Beuk bestellen bij Het Groene Paradijs

We hebben bij Het Groene Paradijs een zeer ruim assortiment aan de mooiste haagplanten, struiken en sierheesters voor u klaarstaan. Zo kunt u er op rekenen dat u bij ons altijd de mooiste producten gaat vinden voor in uw tuin. Maakt u bij ons een bestelling, dan kunt u er op rekenen dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Een Groene Beuk bestellen is bij ons heel eenvoudig. U selecteert simpelweg de beuk die u in uw tuin wilt hebben staan en rondt uw bestelling af. Wij zorgen er dan voor dat de Groene Beuk zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd. Deze komt dan direct bij onze kweker vandaan en is gegarandeerd vers.

Wilt u een Groene Beuk kopen?

Als u bij ons een Groene Beuk wilt kopen, dan is het een goed idee om hier eens een kijkje voor te nemen op onze site. Hier vindt u alle informatie over de Groene Beuk (Fagus sylvatica) die u maar nodig kunt hebben. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de planten, struiken of hagen in ons assortiment. U heeft bij ons de mogelijkheid om na aflevering pas te betalen en kunt er op rekenen dat uw nieuwe haag zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.