Fagus sylvatica

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Fagus Sylvatica bestellen

Bent u op zoek naar een mooie boom voor in uw tuin? Een boom die eenvoudig te onderhouden is en waar u lang van kunt gaan genieten? Dan raden wij u aan om eens in het assortiment van Het Groene Paradijs te komen kijken. We hebben hier namelijk een groot aantal verschillende bomen klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze planten een aanwinst zijn voor uw tuin. Neem bijvoorbeeld de Fagus Sylvatica. Onder deze naam zal deze boom u misschien niet zoveel zeggen, maar wel onder de naam waar deze boom beter onder bekend is – Beuk.

Een Fagus Sylvatica kopen

Bij Het Groene Paradijs kunt u altijd rekenen op een aanbod van prachtige planten en bomen. We verkopen deze producten altijd direct vanaf de kweker, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw boom of plant helemaal vers naar u toe komt. U kunt er daarbij zelf voor kiezen hoe groot de boom moet zijn als deze bij u wordt afgeleverd. Het is dan wel belangrijk dat u in uw tuin een goede plek voor deze mooie boom vrijmaakt. Dit is namelijk een boom die zeer groot kan worden en zodoende veel ruimte nodig heeft. Wilt u hier meer over weten en advies krijgen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen.

Eenvoudig een Fagus Sylvatica bestellen?

Als u al langer met het idee heeft rondgelopen om een mooie boom in uw tuin neer te zetten, dan is nu misschien wel het moment gekomen. Wij helpen u graag aan de juiste boom voor uw tuin. Houd er wel rekening mee dat de hele situatie in uw tuin dan drastisch verandert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft in uw tuin, of heeft u vragen over de bomen, planten en struiken in ons assortiment? Neem dan gewoon even contact met ons op. Een Fagus Sylvatica bestellen is altijd heel eenvoudig te doen bij ons.