Hortensia standplaats

7 producten

DCM Turf 30 liter DCM Turf 30 liter Ideaal voor gebruik bij de aanplant van zuurminnende planten
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia Pluimhortensia
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
Hydrangea paniculata 'Skyfall' - Pluimhortensia
actie
Hydrangea paniculata 'Skyfall' - Pluimhortensia Pluimhortensia 'Skyfall'
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Blue' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Blue'
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia Seringhortensia

Wat is de beste standplaats voor een hortensia?

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een plant met een ruime bloeitijd die kleur toevoegt aan uw tuin? Dan kunt u bijvoorbeeld eens de hortensia overwegen. We hebben bij Het Groene Paradijs een groot aantal verschillende hortensia’s voor u klaarstaan. De plant is zeer gevarieerd en verkrijgbaar in verschillende kleuren en groottes. Ook zijn er verschillen wat betreft bloeitijd en andere kenmerken van de plant. Het is daarbij belangrijk om de hortensia een goede standplaats te geven in uw tuin. Deze plant doet het nog beter als u haar op de juiste plek neerzet in uw tuin.

Standplaats voor de hortensia

U heeft ertoe besloten om een hortensia te kopen? Dan is de standplaats van de hortensia wel even iets om goed in de gaten te houden. Verschillende hortensia’s hebben namelijk verschillende wensen als het aankomt op de standplaats. Er zijn hortensia’s die het liefst in het directe zonlicht staan, maar ook die liever in de schaduw blijven. Neem voor vragen over de standplaats voor de hortensia gewoon even contact met ons op. We geven u graag advies over de beste standplaats van de hortensia. We hebben jarenlange ervaring met tuinplanten in alle soorten en maten en weten zodoende ook wat het beste is voor de hortensia.

Meer weten over de juiste hortensia standplaats?

We staan altijd klaar om al uw vragen over het planten en verzorgen van bloemen en planten te beantwoorden. We hebben bij Het Groene Paradijs een echte passie voor planten in alle soorten en maten en delen onze kennis graag bij u. Als u heeft besloten welke hortensia u in uw tuin wilt hebben staan, dan maakt u bij ons heel eenvoudig en veilig een bestelling. We zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd, waarbij we natuurlijk heel zorgvuldig met de planten die u gekocht heeft omgaan.