Actinidia

4 producten

Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant Kiwiplant
8.88 9.99
Bekijk product
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant
actie
Actinidia arguta 'Issai' - Kiwiplant Kiwiplant 'Issai'
11.99 13.99
Bekijk product
Actinidia kolomikta - Sierkiwi
actie
Actinidia kolomikta - Sierkiwi Sierkiwi of Siberische Kiwi
Niet op voorraad 16.99
Bekijk product
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
11.99 13.99
Bekijk product

Online een actinidia bestellen

Wilt u eens iets echt bijzonders bestellen bij Het Groene Paradijs? Een plant die er niet alleen prachtig uitziet, maar waarvan u ook mag verwachten dat deze volop groeit en bloeit? Dan is de actinidia een goede keuze. Dit is een geslacht aan planten die in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar zijn. De kiwiplant is een van de planten die tot deze familie behoren. En wie wil er nu niet een kiwiplant in de tuin hebben staan? Een actinidia kopen doet u heel snel en veilig bij Het Groene Paradijs. Neem dan ook op uw gemak een kijkje om te zien welke van deze planten het beste in uw tuin past.

read-more-splitter

Een actinidia bestellen bij Het Groene Paradijs

We leveren bij Het Groene Paradijs altijd de mooiste planten, helemaal vers van onze eigen kwekerij. Zo ook de actinidia, een plant die in elke tuin een mooi plekje kan krijgen. Het is daarbij wel belangrijk om de kiwiplant een plekje in de zon te geven. De actinidia is een zonaanbidder en zal met zoveel mogelijk zon ook het mooiste resultaat geven. De zonnestralen zorgen voor de lekkerste kiwi’s, helemaal vers uit eigen tuin! Het planten van een actinidia is eenvoudig te regelen, waarbij wij u altijd kunnen voorzien van advies op dit gebied. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer weten over de actinidia?

We staan klaar om alle vragen te beantwoorden die u maar kunt hebben over de actinidia, maar ook over de vele andere planten die wij in ons assortiment hebben klaarstaan. Hierbij opgemerkt dat we bij Het Groene Paradijs geen eigen tuincentrum hebben, u kunt de planten alleen online bestellen. Deze na het bestellen bij ons ophalen is wel mogelijk. Doordat wij geen kosten hebben voor het onderhoud van een tuincentrum kunnen we wel onze kosten en prijzen zo laag mogelijk houden. Neem dan ook op uw gemak een kijkje tussen de prachtige planten die wij verkopen bij Het Groene Paradijs. Een actinidia is bij ons snel, eenvoudig en veilig!