Kniphofia 'Papaya Popsicle' - Vuurpijl

Niet op voorraad

Vuurpijl of Fakkellelie

Omschrijving van Kniphofia 'Papaya Popsicle' - Vuurpijl

Kniphofia 'Papaya Popsicle' is een vaste plant met de Nederlandse naam Vuurpijl of Fakkellelie. Deze plant heeft een volwassen hoogte van zo'n 50 cm. Het blad is lijnvormig en doet aan gras denken. Het is een prachtig contrast met de uitbundige bloei van deze plant. De bloeiperiode van deze Vuurpijl is van juli tot en met september en de bloeikleur is oranje-rood en geel.

 

De vuurpijl wordt vaak toegepast in de voorste rij van een border. Gedijt het best op een zonnige plek met goed waterdoorlatende grond. De winterhardheid van de Kniphofia 'Papaya Popsicle' is goed, bij echt strenge vorst kan het nodig zijn om de plant af te dekken (kouder dan -15 graden Celcius). Kniphofia 'Papaya Popsicle' hoeft niet gesnoeid te worden, u kunt de oude bloemen na de bloei verwijderen.

 

Wilt u Kniphofia 'Papaya Popsicle' ofwel Vuurpijl of Fakkellelie kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Kniphofia bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Vaste Planten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Kniphofia 'Papaya Popsicle' - Vuurpijl

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juli, Augustus, September
Bloeikleur Rood, Geel
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 8
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99