Lavendel verzorgen

6 producten

DCM Groen-Kalk 4KG
actie
DCM Groen-Kalk 4KG Gekorrelde Magnesiumkalk goed voor 50m2 - Inhoud 4kg voor gras, gazon en siertuin
Niet op voorraad 14.99
Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia Edelweiss - Lavendel Witte Lavendel Edelweiss
Lavandula angustifolia 'Rosea' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Rosea' - Lavendel Roze Lavendel
Lavandula angustifolia - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia - Lavendel Echte Lavendel

Hoe moet u lavendel verzorgen?

Staat u op het punt om een mooie lavendel plant te kopen voor in uw tuin of op uw balkon? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal prachtige planten voor u klaarstaan, waaronder een groot aantal verschillende soorten lavendel. Dit is een populaire plant en dat is niet zonder reden. Maar de vraag is natuurlijk straks: hoe moet u die lavendel verzorgen? Per slot van rekening is het zonde als u mooie planten in uw tuin heeft die niet zo lang blijven leven als u wel zou willen.

Alles voor de verzorging van lavendel

We verkopen bij Het Groene Paradijs niet alleen maar verschillende soorten lavendel, we hebben in ons assortiment ook alle spullen die voor de verzorging van lavendel nodig zijn. Hoe lavendel verzorgen het beste gedaan kan worden? Hiervoor geven wij u graag tips. Neem gewoon even contact met ons op om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. Het begint met de plek waar u de lavendel neerzet. Deze plant is namelijk gek op de zon. Zet de lavendel vooral ook in een voedzame grond waar de plant zich op zijn gemak kan voelen. Lavendel heeft op zich weinig verzorging nodig, maar het is wel belangrijk om in de gaten te houden dat de plant het goed blijft doen.

Hoe u lavendel verzorgen het beste aan kunt pakken

Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten hoe u lavendel verzorgen het beste aan kunt pakken. We geven u tips en advies en bekijken ook samen met u welke soort lavendel het beste gedijt in uw tuin of op uw balkon. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop om te zien welke soorten lavendel wij allemaal verkopen. Lavendel is een prachtige plant die een echte aanwinst is voor uw tuin. Bij ons bestelt u deze plant snel en eenvoudig, zodat u hier optimaal van kunt gaan genieten.