Lavendel

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lavandula angustifolia 'Peter Pan'
  Lavandula angustifolia 'Peter Pan'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 5,11
 2. Lavandula Angustifolia
  Lavandula Angustifolia
  Geen review beschikbaar
  € 27,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lavendel kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een element dat uw tuin echt afmaakt? Een plant met een mooie kleur die er prachtig uitziet en waar u lang van kunt genieten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben namelijk de mooiste planten voor u bij elkaar staan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze vers van de kweker komen. Neem bijvoorbeeld lavendel. Dit is een klassieker onder de tuinplanten. Het is een sterk gewas dat elke tuin er nog mooier uit laat zien. Lavendel kopen doet u heel eenvoudig in onze webshop.

Lavendel bestellen

Lavendel is een plant die veel mensen graag in hun tuin zien. Logisch ook, want het is een prachtig gewas waar u veel plezier aan zult beleven. Lavendel kopen is bij ons heel eenvoudig. Hiervoor kunt u gewoon een kijkje nemen op onze website en bekijken welke soort lavendel u graag in uw tuin wilt zien staan. Lavendel bestellen? Of bent u opzoek naar andere tuinplanten? Wij zorgen er dan voor dat het binnen vier dagen bij u wordt afgeleverd. U krijgt bij ons groeigarantie en kunt er op rekenen dat uw nieuwe lavendel zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Lavendel snoeien

Om u op weg te helpen met het snoeien van lavendel, volgen hier een aantal praktische puntjes waarmee u rekening dient te houden:

 • Lavendel kan het beste twee keer per jaar gesnoeid worden. Allereerst dient u lavendel terug te snoeien in het voorjaar. Hierbij is het van belang dat u de plant tot boven het kale hout terugsnoeit, want er moeten wat bladeren overblijven.
 • Als de lavendel in het najaar is uitgebloeid, kunt u de plant nog een beetje terugsnoeien om de uitbloeide delen weg te halen.
 • Knip niet te veel weg van de plant, anders groeit de plant niet goed aan.
 • Het leuke van het snoeien van lavendel is dat u het restproduct, de bloeiaren, kunt laten drogen om zo een heerlijk geurend overblijfsel te krijgen waar u eventueel nog thee of geurzakjes mee kan maken!